Smart LED Stropné Svetlá WW+CW Stmievateľné APLIKÁCIU Diaľkové Ovládanie Moderných WIFI strop+osvetlenie Spálne Lampy Smart WIFI Stropné svietidlo
Smart LED Stropné Svetlá WW+CW Stmievateľné APLIKÁCIU Diaľkové Ovládanie Moderných WIFI strop+osvetlenie Spálne Lampy Smart WIFI Stropné svietidlo
Sku: g78964
(0 Recenzie)
Novinka

€61.22

Popis:

Smart LED Stropné Svetlá WW+CW Stmievateľné APLIKÁCIU Diaľkové Ovládanie Moderných WIFI strop+osvetlenie Spálne Lampy Smart WIFI Stropné svietidlo

Smart WIFI stropné svietidlo 1)Napätie:AC85-265V 2)Watt:48W (24W: Biela,24W:teplá biela) 3)WIFI Tyep:Wi-Fi 2.4 GHz IEEE 802.11 b/g/n 4)Žiarovka Base:spojenie drôt 5)Produkty Veľkosť: 400*400*80mm 6)Produkty Životnosť:≥30000H 7) názov APLIKÁCIE : Zákal, Spravodajských APLIKÁCIÍ 8) Materiál: Železo+PC Smart WIFI stropné svietidlo Hlavne Funkcie: WW+CW Stmievanie môže výberu. Mobilbe Bezdrôtový WiFi ovládanie ,Ultra-long distance-vzdialené ovládanie. Načasovanie prepínač, oneskorenie spínača, Zapnite svetlo vopred,prebudiť svetlo Práca s Amazon alexa , Domovská stránka Google , Apple IFTTT atď. Inštalácia a Skupiny countrol veľmi jednoduché

Kompatibilné funkcie

Fcmila smart led stropné svietidlo pracuje s Amazon Alexa a Google Domov pre hlasové ovládanie. Môžete ovládať zo svojho inteligentného asistenta, zmena farieb od 2000k-6000k k dispozícii, bez ťažkostí manuálne pomocou mobilného telefónu. Všetky funkcie pomocou inteligentný hlasový asistent.

Inteligentné Mobilné APLIKÁCIE

Operácia môže byť riadená diaľkovo. Jeden alebo viacero led stropné svietidlo môže byť kontrolované v skupinách. smart led stropné svietidlo pracuje s Wi-Fi router v 2.4 GHz Pásme(nie WiFi 5 ghz pásmo). Je to jednoduché ovládanie vášho domova osvetlenie z akéhokoľvek Android alebo iOS zariadenia (iOS 8.0 alebo vyšší alebo Android 4.1 alebo vyšším).

Diaľkové Ovládanie, Ovládanie Hlasom

Fcmila Smart WIFI stropné svietidlo je kompatibilný s Amazon Alexa a Google domov, Echo bodka atď. Hlasové povely môžete zapnúť/vypnúť stropné svietidlo, nastavenie jasu, zmeňte farby atď. Môžete použiť mobil ovládať stropné svietidlo, kedykoľvek a kdekoľvek, keď žiarovky pripojenie podľa 2,4 GHz Wi-Fi.

ČASOVAČ & RÁNO FARBA,Stmievanie & JAS:

Vytvoriť svoje obľúbené svetelné efekty s 2000K-7000K a jas každá farba je stmievateľné. Naplánovať WIFI svetlo zapnúť / VYPNÚŤ na nastavenej doby alebo farby. Nech je vaša obľúbená farba vás prebudil, alebo dať vám spať, štart krásny deň od okamihu, keď sa zobudíte, veľmi dobré pre deti vyrastať.

Www.goclever.com

1) Ak ste objednávku menej ako 5 eur,budeme poskytovať sledovať číslo, ktoré len možné sledovať v číne,alebo platiť extra $1.5 môžeme poskytnúť sledovať číslo, ktoré môžu byť sledované, kým dodania(ak je suma vaša objednávka viac ako $5 nebudeme účtovať $1.5 od vás)vďaka za pochopenie! 2) (Daň z Pridanej Hodnoty) je kupujúceho zodpovednosti. Avšak, budeme sa snažiť minimalizovať. 3) Ak chcete viac, rýchlejšie prepravu spôsobom,ako DHL EMS.pls kontaktujte nás. 4) Loď na potvrdenej objednávky adresy kupujúceho nás prosím kontaktujte prostredníctvom správy informovať o zmene adresy Platba 1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. Zásielky 1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3) My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4) obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5) SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6) Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci 60days z platby, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7) v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. Návrat & Vrátenie Peňazí 1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 7days vrátiť to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3) vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. Záruka 1) 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2) Chybné položky SA MUSIA vykazovať a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Golstroj.sk!

Štítky: led panel xiao, lampa smart xiao, blitzwolf lampa, YLXD50YL, xiao ceil, luster xiao, ble bránou xiao, yeeligth, YLXD031YL, panel xiao.

  • Aplikácia: Cloud Inteligencie
  • Počet svetelných zdrojov: 1
  • Materiál: PP/Plast
  • Záruka: 30000h
  • Povrch: ŽIADNE
  • Inštalácia Štýl: Povrchovú montáž
  • Použitie: Dovolenka
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcie: Wifi ovládanie
  • Štýl: Súčasné
  • Certifikácia: ce
  • Napätie: 90-260V
  • Prepnúť Typ: Diaľkové Ovládanie
  • Názov Značky: FCMILA
  • Číslo Modelu: FYxd003
  • farba: Slonová kosť
  • Technics: Obyčajný Farbená
  • Základný Typ: ŽIADNE
  • Je Žiarovky Zahrnuté: Áno
  • Zdroj Svetla: LED Žiarovky
  • Osvetlenie Priestoru: 15-30square metrov
  • Zdroj Napájania: AC
  • Položka Druh: Stropné Svetlá
  • Je Stmievateľné: Áno

Súvisiace produkty