1Pair 10G-1310nm-10km-SM-SFP+ Origina HUAWEI, 1310/1550nm Vlákniny Vysielač modul MTRS-1E31-01 Optického vlákna modul
1Pair 10G-1310nm-10km-SM-SFP+ Origina HUAWEI, 1310/1550nm Vlákniny Vysielač modul MTRS-1E31-01 Optického vlákna modul
Sku: g79147
(3 Recenzie)
Novinka

€39.50

Popis:

1Pair 10G-1310nm-10km-SM-SFP+ Origina HUAWEI, 1310/1550nm Vlákniny Vysielač modul MTRS-1E31-01 Optického vlákna modul

Uisťujem vás, že kvalitu našich produktov, aby sa zabezpečilo, že sme vám najlepšie služby, aby sme najrýchlejší doprava, najbezpečnejší spôsob, ako dodať tovar na vašich rukách! Ak máte akékoľvek otázky po obdržaní tovaru, alebo máte problémy s kvalitou, prosím, neprepadajte panike, robiť neváhajte a predkladať spory, kontaktujte náš služby zákazníkom, poskytneme vám najviac uspokojivú odpoveď! Šťastný nakupovať, ďakujem vám veľmi pekne

Atribúty produktu Huawei Modul Všeobecné Informácie Výrobca: Huawei Názov Značky: Huawei Názov Výrobku: 10 G-1310nm-10km-SM-SFP+ Modul Typ Produktu: Huawei SFP+ Modul Vlastnosti a Výhody Hlavné funkcie Huawei 10GBASE SFP+ moduly patria: • Najmenší 10G form faktor • Podporuje 10GBASE Ethernet a OTU2/OTU2e • Podporuje digitálny optický monitorovanie spôsobilosti • Podporuje Huawei kvality identifikáciu (ID) funkcia, ktorá umožňuje Huawei prepnúť do určiť, či daný modul je certifikované a testované spoločnosťou Huawei • Optická interoperability s Huawei Qudiway Prepnúť Obrázok

1.DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 8.DeliveryTime:

Ak je váš náklad váži až 20KG alebo vyššie, alebo potrebujete väčšie množstvo, prosím kontaktujte nás, alebo e-mailom na nás, poskytneme vám nové balenie špecifikácie, potom sa snažiť ušetriť náklady na dopravu pre vás, a tak, že cena výrobku môžu byť niektoré výhody pre vás!

Sme veľké výrobné podniky skupiny v Číne, ponúkame na predaj prostredníctvom Sos, je tam len účel ,je lepšie podporovať našich výrobkov,všetky naša spoločnosť výrobky sú dodávané priamo od výrobcu, prosím, kontaktujte nás , dúfam, že stanoviť dlhodobé priateľské a vzájomnej spolupráce vzťahy medzi sebou !

Ponúkame 6-12 mesiacov záruka. Ak položka je poškodený, oznámte nám to do 3 dní od doručenia. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru. Položky sa vrátil po 15 dní od doručenia sú oprávnené len na opravu. Kupujúci je zodpovedný za všetky náklady na dopravu. Pri nákupe, znamená to, že kupujúci dali tichým súhlasom do politiky. Ak ďalšie informácie, prosím, neváhajte nás kontaktovať, budeme s vami spolupracovať dosiahnuť win-win.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: dom md plagát, huawei p20 lož, huawei mobil, 541, huawei l04, displej huawei y7 pro 2018, arabské huawei p30 lite prípade, česť, batéria huawei y511, apexel huawei.

  • Kompatibilita: Huawei
  • Vlnová dĺžka: 1310nm/1550nm
  • Rýchlosť Prenosu Dát: 10G SFP modul
  • Číslo Modelu: Optické vlákna modul
  • Názov Značky: ZHWCOMM
  • Zdroj Napájania: Jeden +3.3 V
  • Form Factor: sfp
  • Množstvo: 2 ks
  • miesto pôvodu: Čína
  • Vzdialenosť: 10km

Súvisiace produkty