BEIER 2018 Nové dorazí lebky Náramky Pre Mužov Nehrdzavejúcej Ocele, Lesklé Lebky Kúzlo Reťazí Brecelets Muž Gotický Šperky SC8-063
BEIER 2018 Nové dorazí lebky Náramky Pre Mužov Nehrdzavejúcej Ocele, Lesklé Lebky Kúzlo Reťazí Brecelets Muž Gotický Šperky SC8-063
Sku: g7928
(0 Recenzie)
Novinka

€16.14

Popis:

Obrázok Zobraziť

Doprava

Tovar vám bude dodaný do 2-3 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.Ak sa nemôžete dostať váš tovar v čase,obráťte sa na nás po prvé, sme sa wil check a riešiť to pre vás pripravujeme. Budeme odpovedať svoj mail do 24 hodín normálne . Niekedy sa trochu meškanie vzhľadom na víkend alebo dovolenku . ak sa nemôžete dostať váš mail po uplynutí 48 hodín, prosím, skontrolujte spam alebo cintact na nás s inými mailovú adresu.

Iný spôsob dopravy mať rôzne dní po dodaní položky, pri zadaní objednávky si môžete vybrať najlepší spôsob, ako pre vás.

Veľkoobchod a Hromadné objednávky

Poskytujeme zľavy pre whoesale objednávky a hromadné objednávky, tiež sme schopní prispôsobiť svoj návrh pre vás. kontaktovať nás on-line.

Viac kontaktov postup, prosím kliknite na položku ak chcete získať viac informácií

Dropshipping servise

Poskytujeme profesionálne kvapka loď služby pre zákazníkov po celom svete.

Obvykle nie je faktúry a značky infoamtion v balení

ak potrebujete vlastnej značky balík, kontaktujte nás.

Šperky Údržba

Pri starostlivosti o vaše šperky, nikdy nepoužívajte nič, ale 100% bavlna ako leštenie handričkou od papiera, polyester, a hrubých tkanín často obsahujú drevených vlákien alebo umelej hmoty. Tieto materiály môžu odovzdať jemné škrabance v kovov, najmä na rýdzeho striebra.

Leštený vzhľad je výsledkom metalsmith v snahe súbor, piesku a fanúšik kovu na dokonale rovný povrch. Keď aj drobné škrabance vyskytnúť, ako vidieť pod mikroskopom, povrch vyzerá ako ošúchaný okraji pílového kotúča a svetlo sa odrazil v a okolo tie škrabance ako hlas v ohlase v Alpách. Je unmarred povrch umožňuje svetla sa odrazil späť hladko, bez ozveny a výsledky vo vysoko reflexné plochy.

Beier Dizajn

Všetky materiály sú šetrné k životnému prostrediu, neškodné pre zdravie. Beier kubických zirconias sú dovezené z Rakúska, top triedy s neporovnateľnú čistotu. 3-vrstvová platinum alebo ružové zlato á, to robí šperky viac očarujúce a farebné.

Beier vždy vynikajúce tradičné remeselné a moderné high-tech ideálnou kombináciou vytvoriť tie klasické šperky funguje. Na dosiahnutie DALIHO značky a zlepšiť jeho výkon comperition, sme starostlivo produkujú každý šperk.

Všetkých päť hviezdičkový spätná väzba je veľmi dôležitá a budeme potrebovať viac kupujúci leave us five star a zdieľať vaše nákupné skúsenosti v mojom obchode.

Keď ste dostali balíček a všetky veci sú dobré, prajeme vám môže trvať niekoľko minút, aby zanechajte nám spätnú väzbu.

Ak môžete fotografovať pre položku, ktorú si a zanechajte nám spätnú väzbu, bude to veľmi pekné pre iných zákazníkov, aby výber.

Ak tam je nejaký problém s objednávku, alebo položky. pošlite nám správu, aby sa po-predajný servis pre vás pred odchodom spätnej väzby.

Vrátenie a Náhrady

Prosím, kontaktujte ma pred opend sporu, ak máte problém výrobku ,budeme kontrolovať a riešiť to prvé .

Štítky: podprsenka nuda, capo rc truck, podprsenka výšivky, 8x8 rám, brecelet mužov, 8x8 rc truck, podprsenka pásky, žiadna podprsenka sexy dievča, tanec bielizeň, mozog.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Kov
  • Kovy Typ: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Reťazec Typu: Had Reťazca
  • Tvar\vzor: Kostra
  • Štýl: Hiphop/Rock
  • Nastavenie Typu: ŽIADNE
  • Náramky Typ: Reťaz & Odkaz Náramky
  • Spona Typ: Prepínač-spony
  • Pohlavie: MUŽI
  • Názov Značky: BEIER
  • Číslo Modelu: SC8-063

Súvisiace produkty