Tí, ktorí nás lepšie: 13 zvierat, ktorí mi pomáhajú pochopiť život
Tí, ktorí nás lepšie: 13 zvierat, ktorí mi pomáhajú pochopiť život
Sku: g79332
(1 Recenzie)
Novinka

€6.06

Popis:

Kniha Popis

Kapitola knihy Knihy strán Viac o knihe, O čo V tejto úžasné, poetické a život-schválenie knihy finalistom Národnej Knihy Cenu Spojených Štátov Sai Montgomery rozpráva o 13 zvierat-jej priatelia, ktorí hrajú dôležitú úlohu v jej živote.

Každé zviera je nádherné, a úplne v jeho vlastným spôsobom. Len je v blízkosti všetkých zvierat je lekcia, pretože všetci vedia, niečo, čo ľudia nemôžu robiť. Komunikácia s bytosťami, ktoré patria do iných druhov, je úžasné obohatenie duše. Nikto to vie lepšie ako autor, prírodovedec, a dobrodruh Sai Montgomery. Ak chcete napísať vaše knihy, Sai cestoval veľa po celom svete, v rovnakom čase, to sa stretávajú vzácne a krásne zvieratá planéty-z tarantula na tigre. Sai je život neustále sa pretína s tvorov, ona sa stretne a hovorí o.

Prečo prečítajte si autor myslí, že o tom, ako sa jednotlivé sme a koľko ľudí a zvierat sú spoločné, ako sme sa naučiť milovať a stávajú citlivé, ako sme nájsť naše vášne, ako sme sa vytvoriť rodín, ako sa vyrovnať so stratou a zúfalstvo, pocit vďačnosti a zaslúži odpustenie; a najdôležitejšia vec je, ako zvieratá, aby sme boli lepší, Než my.

Pre koho a Pre čo najširšie spektrum čitateľov. Doprava

Doručenie zdarma v Moskve a regiónov-pri objednávke výške viac ako 2000 rubľov

2020-05-15 20:22

Štítky: severná slúchadlá, plexisklo chlapec, playset molang, playstation 38, kliešte vrúbľované, playstaion kľúč, playsuit dieťa, kliešte f dlaždice, pley 5 konzoly.

  • Názov Značky: Альпина нон-фикшн
  • Vek: Dospelý
  • stav: Nové
  • Jazyk: Ruský