Odtlačkov prstov Prasiatko Veľké Peniaze Box Úspory Box Na Mince Hudby BANKOMAT, Elektronický Mince Peniaze Piggybank Deti Vianočný Darček
Odtlačkov prstov Prasiatko Veľké Peniaze Box Úspory Box Na Mince Hudby BANKOMAT, Elektronický Mince Peniaze Piggybank Deti Vianočný Darček
Sku: g79400
(0 Recenzie)
Novinka

€16.83 €33.66

Popis:

Produkt Imformation

Názov:Odtlačkov Prstov Prasiatko farba:Modrá/ružová Veľkosti:13.5*11.5*20 cm Materiál:Plast

Vlastnosti Produktu

1.Elektronické Prasiatko - Vložiť mince z mince slot na vrchole banky a deti budú milovať sledovať doláru poukážky automaticky dostať sa vstrebáva, keď je vložená z poukážky slotu. 2.Prasiatko S Kód - tento bezpečné, môže byť otvorené iba keď si zadajte 4-miestne heslo,nd stlačte odtlačkov prstov tlačidlo otvoriť dvere, 3.Nastavte si Vlastný Kód - môžete mať svoje dolárové bankovky, mince, šperky alebo iné osobné predmety bezpečne uložené v tejto prasiatko nikto nemôže otvoriť trezor, bez hesla.

NAJLEPŠÍ DARČEK PRE DETI

Veľkosť Produktu

Špeciálna Poznámka

Veľkosť je ručne merané, pretože metóda merania je iný.Je nevyhnutné, že tam bude drobné chyby. Údaje sú len pre referenčné účely.

Farba Produktu

Informácie o produkte

A:Zadajte Heslo B:Automatické otváranie dverí C:Simulácia

Balík Produktov

FAQ

Keď bude balíky zaslané? Batoh bude odoslaná do 7 dní. Čo poštovné spôsoby, ako sa prijme? Čína Príspevok, Epacket, EMS alebo DHL a pod, Ako dlho bude odpovedať na všetky vaše problémy? Akékoľvek otázky budú odpovedali do 24 hodín. Tieto materiály sú šetrné k životnému prostrediu? Áno, Všetky materiály sú engrionmental prostrediu. Viac Farieb K Dispozícii

O dopravu

1. Tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby. 2. Budeme loď vašej položku založenú na vašu adresu v objednávke. 3. Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie. Tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas. Ak nechcete prijímať položky do 45 dní, prosím, kontaktujte nás, a potom I vám pomôže sledovať.

O spätnú väzbu

1. Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby. Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu (5 hviezdičiek) ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. 2. Prosím, kontaktujte nás pred vykonaním 3 hviezdy alebo 1-2 hviezdy spätnú väzbu. Budeme robiť naše úsilie riešiť problémy a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujem.

Pripomienka

1. Užite si poštovné v našom obchode .

Štítky: banka prasiatko, atm mini, atm hračka, atm sporiteľne peniaze banky, Hudobná hračka, bankomat, mince ošípaných, odtlačkov prstov zámok, veľké pokladnice, jeey atm sporiteľne ružová.

  • Function2: Môžete Držať Bankoviek A Mincí
  • Materiál: Plastové
  • Name2: prasiatko na peniaze
  • Function3: Odtlačkov Prstov Odomknúť
  • farba: Modrá/Ružová
  • NAME4: peniaze
  • Názov: Odtlačkov Prstov Prasiatko
  • NAME3: Úspory box na mince
  • Veľkosť: 13.5*11.5*20CM
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Function1: Môžete hrať hudba

Súvisiace produkty