Biela rozkladacia Obývacia Izba, Pohovka, Pohovky rozkladacie Lôžko Bez Opierky Veľkú Flexibilitu Polyester Spandex 1/2/3/4 Miestna 160-190 cm
Biela rozkladacia Obývacia Izba, Pohovka, Pohovky rozkladacie Lôžko Bez Opierky Veľkú Flexibilitu Polyester Spandex 1/2/3/4 Miestna 160-190 cm
Sku: g79535
(3 Recenzie)
Novinka

€16.27 €22.28

Popis:

Funkcie:

High definition tlače sedacie súpravy, obývačka, spálňa, kancelária all-zápas pohodlné, jednoduché a štýlové. Úžitkový vzor je charakterizované v tom, že elastická tkanina je vyrobená pružnejšie, a produkt je viac hladké, a nie je ľahké vrások. Farbivo spĺňať bezpečnostné normy, neškodné pre ľudské telo, nie je ľahké fade Výber vysoko kvalitných tkanín, jemná pocit, nasiakavosť a priepustnosť, elastické plná, zabalené v mieste, nie je ľahké shift, vyššia pevnosť, vhodný pre všetky druhy kožený gauč a handričkou gauč. Štyri ročné obdobia tenké sedacia súprava, aby sa vaša pohovka z prachu, zvieracích chlpov a poškodenia.

Package Zahrnuté: 1pc gauč kryt

Položka zahŕňa gauč pokrývajú len, nie zahŕňa obliečok. Hmotnosť gauč zahŕňa má 5% chyba. 1. Ručné umývanie alebo jemne stroj-umyte studenou vodou, vyhnúť namáčanie. 2. Vyhnite sa použitie žiariviek bleach. 3. Zavesiť suché,Nie Žehlenie. 4. Textílie zmäkčovača je odporúčané.

M veľkosť je vhodná pre dĺžka 160-190 cm

Ako nainštalovať:

Postup 1: Pozícia slipcover nad gauč s etiketa na zadnej strane Postup 2: Vytiahnuť tkaniny rovnomerne cez gauč a zatlačte biela huba valce v priestoroch medzi vankúše, tvarovanie krytu na gauč a vedenie tkaniny pevne Postup 3: Tilt gauč hore a nájsť elastické väzby. Vytiahnite dopredu a späť väzby spolu pevne a kravatu. Vytiahnite strane väzby spolu a pevne Postup 4: Dať gauč dole a pll kryt pevne, ťahanie akýkoľvek prebytok tkaniny, na zadnej strane Postup 5: Užite si novo coverd gauč!

Detail Produktu Prezentácia

Štítky: šatka gauč, krátke gauč zahŕňa, gauč muž, pláž gauči, kreslo slipcover urob si sám, 2 miestna kryt gauč, boho kryt gauč, dofa kryt tmavo zelená, 3D Matalchok, chesterfield.

  • Materiál: 95% Polyesterové Vlákno, 5% Spandex
  • Vzor Typ: GEOMETRICKÉ
  • Štýl: Americký Štýl
  • Výroba: Gauč Kryt
  • Názov Značky: LOGOPÉD
  • Veľkosť: 160-190cm
  • Platné Gauč: Tri-Sedacia súprava
  • vzor: Obyčajný Farbená
  • Číslo Modelu: M

Súvisiace produkty