BGNing Nastaviteľné Veľké Zvieracie Kolo Klip w/ Mini Magic Arm Skrutky Statívu, Montáž Držiaku SLR Monitor Držiak pre Gopro Akciu, Fotoaparát
BGNing Nastaviteľné Veľké Zvieracie Kolo Klip w/ Mini Magic Arm Skrutky Statívu, Montáž Držiaku SLR Monitor Držiak pre Gopro Akciu, Fotoaparát
Sku: g79642
(1 Recenzie)
Novinka

€15.17 €21.67

Popis:

Mnohé voĺby, vyberte si starostlivo so stanoveným chcete, napíšte mi, ak nejaké problémy.

Tam farba a veľkosť rozdiel vzhľadom na mnohých dôvodov, prosím, láskavo pochopiť.

Položky nie sú zmontované.

Nastaviteľné Svorky:

Funkcie:

Materiál: Kov

Farba: Čierna

Minimálny otvor priemer: Cca 52mm

Maximálne otvorenie priemer: Cca 15 mm

Môže byť použitý s Backhoes držiteľa;

Inštaláciu video svetlo, monitory a iné príslušenstvo;

To je veľký chuck ľahko a rýchlo chytiť objektov;

Môže byť použitý s magic arm;

Ľahko opraviť video svetlo, LCD obrazovke a iné príslušenstvo;

Najlepší darček pre kameraman;

Jeden Koniec Pripojte fotoaparát Top topánky, druhý koniec Pripojte Plochý skrutky v spodnej časti obrazovky.

Môže byť upravená tak, aby všetky uhol, len utiahnite Strednej gombík na dotiahnutie všetkých spojov.

Nastavenie: Balenie Zoznam: svorka*1, skrutky nastavte*1, predĺženie tyče*1, mini magic arm*1, kľúč*1 Materiál: Hliníková zliatina Farba: Čierna hmotnosť Výrobku/g: 281g Funkciu, použitie: Možno použiť pre vonkajšie športové kamery, pobočiek, zábradlia, stoly, stoličky pevné fotografie; tak dlho, Ako trubice alebo tanier menej ako 55mm môže byť upevnený. Funkcie: 1. CNC obrábanie leteckej hliníkovej zliatiny, silný a trvanlivý; 2. High-end eloxovaný sandblasting a oxidácii, príjemné na dotyk, a farba je trvalé a nemá ustupovať; 3. Veľký kaliber zvieracie pazúry, maximálny priemer 55MM; 4. Univerzálny magic arm, ktorý je možné otáčať o 360° a upravené vo viacerých uhlov; 5. Vybavený kľúča zodpovedajúceho na skrutku, druhotné spevnenie, stabilnejší.

Súbor B:

Balenie zoznam: Svorka*1, tri kartu sedadla*1, 7-palcový magic arm*1 Materiál: Kov Farba: Čierna hmotnosť Výrobku/g: o 255g Funkciu, použitie: 1. To môže byť zaseknutá a nainštalovaný na hornej palube alebo trubice pod 35mm, takže inštalácia outdoor fotografia pohodlnejšie. 2. Schodiskové zábradlie, konáre stromov, sklenené steny, atď., môžu byť plynule zaseknutá ako dlho, ako je potrebné, čo akčná športová kamera urobiť rôzne fotky a videá. Funkcie: 1. CNC obrábanie leteckej hliníkovej zliatiny, silný a trvanlivý; 2. High-end eloxovaný sandblasting a oxidácii, príjemné na dotyk, a farba je trvalé a nemá ustupovať; 3. Veľký kaliber zvieracie pazúry, ktoré môžu byť pripevnené k 55mm objektov; 4. Univerzálny magic arm, ktorý je možné otáčať o 360° a upravené vo viacerých uhlov.

Súbor C:

Balenie zoznam: Klip*1, mini magic arm*1, Skrutky*1 Materiál: Hliníková zliatina Farba: Čierna veľkosť Produktu: 55MM*160MM hmotnosť Výrobku/g: 222g

Funkcia používania: 1. To môže byť zaseknutá a nainštalovaný na hornej palube alebo trubice pod 55mm, takže inštalácia outdoor fotografia pohodlnejšie; 2. Schodiskové zábradlie, konáre stromov, sklenené steny, atď., môžu byť plynule zaseknutá ako dlho, ako je potrebné, umožňujúce športovú kameru na snímanie rôznych fotografií a videí.

Funkcie: 1. CNC obrábanie leteckej hliníkovej zliatiny, silný a trvanlivý; 2. High-end eloxovaný sandblasting a oxidácii, príjemné na dotyk, a farba je trvalé a nemá ustupovať; 3. Veľký kaliber zvieracie pazúry, ktoré môžu byť pripevnené k 55mm objektov; 4. Univerzálny magic arm, ktorý je možné otáčať o 360° a upravené vo viacerých uhlov.

Štítky: monitor montáž statívu, gopro surf, 4k go pro, akcia fotoaparát držiteľ, braidbox, republikánskej strany, slrmagic, magic arm vaxis, gopro action fotoaparát bicykli, akcia fotoaparát displej.

  • Číslo Modelu: 14411
  • Názov Značky: BGNing
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Package: No

Súvisiace produkty