3 mm Neoprén Potápanie S Kapucňou Ramenný Šnorchlovanie Zariadenia Klobúk Spp Zime Teplé, Plávať Oblek Spearfishing
3 mm Neoprén Potápanie S Kapucňou Ramenný Šnorchlovanie Zariadenia Klobúk Spp Zime Teplé, Plávať Oblek Spearfishing
Sku: g79699
(2 Recenzie)
Novinka

€5.78

Popis:

Značka: UDRŽAŤ POTÁPANIE

Výrobky: 3 mm potápanie Hood ( Pripojiť rameno )

Model: DH-321

Materiál: 90% Neoprénová + 10% Nylon

Farba: Čierna

Funkcia: Teplo zachovanie, Ochranu a viazané na vlasy

Charakteristika:

1. 3 mm neoprén materiál, lepidlo procesu. Pripojenie ramenný t on tepla zachovanie účinok je dobré.

2. Neutrálny štýl, platia pre mužov a ženy.

3. Vo vnútri použité CR hladkú kožu, blízko k pokožke.

Ako si vybrať?

veľkosť obvodu hlavy S 44-47 CM M 48-50 CM L 51-53 CM XL 54-57 CM 2XL 58-60 CM potápanie a šnorchlovanie, za hlavu plávajúce dlhé vlasy, je veľmi nebezpečné, aj s sponky do vlasov viazať vlasy tiež budú rozptýlené pod vodou. tento ponoriť spp teplo zachovanie, zabrániť slniť sa a môžete tie vlasy! Čistenie a údržba: Tri vrstvy kompozitu gumené materiály, opláchnuť čisté vody a naturaldrying zachovanie, nie práčke!

Materiál použitý na kvalitné Neoprénové.

Výtvarné spracovanie, viesť k novým trendom , rozlúčiť na riadny .

Hladkú pokožku zvnútra, efektívne vodotesný.

Perfektný dizajn , vysoko elastická tkanina , fit tvár väčšina ľudí .

Lepidlo laminát + slepé šitie technológie, 3D rezanie, účinne zabrániť úniku .

Hlavu s UDRŽAŤ POTÁPANIE s logom , originálny zaručiť .

Otázka: Bude tento produkt zadajte vody pod vodou?

Odpoveď: Náš obchod predaj ponožky potápanie a potápačské rukavice sú všetky mokré, samozrejme, zadajte vody!Ale pretože produkt má elastické a veľmi tesné, tak zadajte vody je obmedzená ,nebude zaťažený veľa vody.

Otázka: Ako sa udržať v teple, či vstúpiť vody?

Odpoveď: Náš materiál sám o sebe je vodotesný, ale voda je kvapalina,bude do z úst a medzery šitie.Pracovný princíp tepelnej izolácie neoprénový oblek je cez teplota ohrevu studenej vody medzi pokožkou a potápačský oblek. Funkcia potápačský oblek je udržať teplej vody je po vykurovaní sa nemusíte stratené, aby ľudské nebudete stratený teplota pod vodou, pre dosiahnutie funkcia teplej. Je to ako v zime nosiť hrubé oblečenie, aby sa zabránilo teplý vzduch stratené!

Spätná väzba Sme milý a poctivý predajca. a dúfam, že každý o ur zákazníci budú mať svoje nákupné z môjho Golstroj.sk obchodu . ideme prostredníctvom spätnej väzby súbor v bežnom období, a opustí pozitívnu spätnú väzbu pre všetkých našich druh zákazníkov. Ak ste spokojní s nákupy, tu, 5 hviezdičiek hodnotenie pozitíva, ktoré by ocenili. a ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa akejkoľvek transakcie, prosím neváhajte a kontaktujte ma pred odchodom žiadne ohlasy. Ďakujem. Dúfam, že každý si zákazníci môžu opustiť 5 hviezdičiek hodnotenie pozitíva spätnú väzbu.,ďakujeme! Zákaznícky Servis Beacause vaše satis je náš cieľ.Prosím nemajú opustiť žiadne negatívne alebo netural spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor na Golstroj.sk, bez komunikácie,ďakujem. Veríme, že naša komunikácia bude slove problém pre vás.a nebude vám nadol.Viete, že akékoľvek negatívne alebo netural alebo spor bude bolieť bothsides,a nedovolí problém byť naozaj sloved. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás na (Vzhľadom k rozdielu časové pásmo medzi Čínou a vašu polohu, niekedy odpoveď na vašu správu bude v omeškaní s 6-10 hodín.väčšina správy sú odpovedal do 1-2 pracovných dní. Prosím, buďte trpezliví! Ďakujeme!

Štítky: posilnené neoprénová list, potápanie oblek, surfovanie spp, neoprén, 5mm ponoriť oblek, hisea spearfishing neoprén, plavky triatlone, potápanie potápanie, potápanie, masky pod vodou.

  • Fit: Hodí menšie, než je obvyklé. Pozrite prosím tento obchod je veľkosti info
  • Pohlavie: MUŽI
  • Vzor Typ: Pevné
  • Materiál: Neoprénová
  • Číslo Modelu: DH-321
  • Šport Typ: Plávať
  • Názov Značky: UDRŽAŤ POTÁPANIE
  • Položka Druh: Wetsuits

Súvisiace produkty