2020 Camping hojdacia sieť s moskytiérou Pop-Up Ľahké Prenosné Vonkajšie Padák Nezostalo Swing Spanie hojdacia sieť Camping Veci
2020 Camping hojdacia sieť s moskytiérou Pop-Up Ľahké Prenosné Vonkajšie Padák Nezostalo Swing Spanie hojdacia sieť Camping Veci
Sku: g79834
(5 Recenzie)
Novinka

€20.67 €60.80

Popis:

Popis produktu

Premium Kvalita Materiálu nezostalo sú vyrobené s 210T Padák Nylon. Materiál je mäkký, priedušný, plesniam-odolný, a ak je postarané, bude trvať dlhú životnosť.

Používame silný Strom-Priateľské Popruhy skôr ako laná-Veľa parkov a táborisko sú vlastne zákaz hojdacia sieť laná, pretože poškodenie a poškodenie stromov. Naše Redwood Strom Popruhy sú 100% strom-friendly.

Silné a Ultralight Karabína-používame hladkú letectva-grade hliníkový karabín, ktoré sú ultra-light (21g) a menovitým výkonom nad 1000lbs

2-v-1 REVERZIBILNÉ DIZAJN-Použitie ako pravidelné hojdacia sieť alebo s komármi sieťoviny, keď ju budete potrebovať! Hojdacia sieť je dva v jednom!

1.66 libier pre kompletný balíček! Porovnajte že hmotnosť jedného človeka stan, ktorý stojí 5-8x viac!

Naša hojdacia sieť má jedinečný pop-up rám a je úplne uzol-free, čo je najjednoduchší hojdacia sieť mosquito net na trhu nastaviť. Je ideálny pre kempovanie, turizmus, turistika, cestovné, a iné dobrodružstvo!

Jedinečný Slnko-Dôkaz Dizajn-textílie poskytuje účinné zatienenie, ktoré vás chráni proti jasné slnko a neblokuje váš názor.

Yosemite Camping Hojdacia Sieť Premium Zväzok

1 x hammock-120 cm x 250 cm, zmestí 1 osoby, ktorým sa ustanovujú, alebo dva, pretože stoličky - 500 lb limit

2 x 6,5 ft Popruhy-1Loops každý-1000D ultra nylon

2 x Premium karabín

1 x Vstavaný moskytiérou s 2x laminátové tyče na držanie sieťoviny

Štítky: Golstroj.sk kontakt francúzsko, hojdacia sieť cestovanie, veľký stan hojdacia sieť, hojdacia sieť zavesiť, záhradný nábytok vybavenie, muž kamp, pegless, muži camping svetlo, stolička swing, kancelársky nábytok na mieru.

  • Veková Skupina: Dospelí
  • Druh: Hojdacia sieť
  • Veľkosť: Two-person
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty