DC 8-80V 100A TR16 Batérie Tester Kapacita Batérie Monitor Indikátor Ammeter Voltmeter Napätie Prúd Meter Pre Lítiové Batérie
DC 8-80V 100A TR16 Batérie Tester Kapacita Batérie Monitor Indikátor Ammeter Voltmeter Napätie Prúd Meter Pre Lítiové Batérie
Sku: g79859
(0 Recenzie)
Novinka

€28.44 €42.46

Popis:

Kapacita batérie Tester Coulometer DC8-80V 100A TR16 Batérie Tester pre Pb Li-lon LiFePo NiMH Nicd Pe Typov Batérií

Prehľad Produktu:

TR16 je druh high precision aktuálny typ kapacita batérie tester(tiež známy ako coulometer),, ktoré môžete vyskúšať napätie,aktuálne a kapacita batérie ak chcete pomôcť používateľom vedieť, stav batérie v čase. TR16 majú funkcia pamäte. Je vhodné pre mobilné a prenosné zariadenia、e-bike、rovnováhu autá、čistiace stroje、nástroje、ups a tak ďalej.

Aplikácia:

TR16 je vhodný pre lítiové batérie ,lítium železa fosfát batérie ,olovené batérie a nikel-metal-hydridové batérie, ktoré pracovné napätie je z 8V do 80V.

Pracovné rozhranie popis: Pripojiť:

Potrebujeme tienený, drôt a obyčajný drôt (0.3-0.75 mm2).Jeden koniec obyčajný vodič sa pripojí na pozitívne batérie,inom konci pripája k B+ z sampler (každý jeden je ok).B - z sampler pripojí k B - batérie. P - z odberového zariadenia pripojiť sa k P - výstupu. Nakoniec pripojte sampler na coulometer podľa tienené vodiče.(Poznámka: schéma nie je rovnaký podiel)

Upozornenie: Prosím, pripojiť, ako je uvedené prísne. Tento vzorkovník musí byť pripojený na negatívne okruhu, je zakázané pripojiť na pozitívne okruhu. Ak chcete rozšíriť tienený, drôt,musíte použiť 4 riadky rovnakej špecifikácie. Inštalácia:

Prvý,otvorené okrúhle otvory 54.5 mm na paneli zariadenia. Potom nainštalujte coulometer z predného panelu. Konečne,dotiahnuť do držiaka na zadnej strane. Ako je uvedené nižšie:

Pomocou krokov:

1. Pripojte a sledujte aktuálne: zapnutie po dokončenie pripojenia, ako je uvedené,obrazovke by mala zobrazenie kapacity v percentách. Ak sa na obrazovke má žiadna odpoveď,prosím, skontrolujte pripojenie. Potom nabíjania alebo vybíjania batérie a skontrolujte, či sa zobrazenie aktuálnej je rovná skutočnej prúd. Ak je odchýlka veľká, prosím, skontrolujte pripojenie.

2. Kapacita reset: Na prvom použití,percento a kapacity nie sú skutočné hodnoty,by ste mali obnoviť schopnosť:vybiť batériu úplne a podržte" "tlačidlo na 3 sekundy na nastavenie kapacity nula alebo nabíjanie batérie plne a podržte" "tlačidlo na 3 sekundy na nastavenie kapacity úplný . A to nie je potrebné urobiť to znova neskôr, s výnimkou prípadov, batériu vymeňte.

3. Kontrola a nastavenie skutočná kapacita: Ak zistíte, že zobrazenie kapacity sa nezhodujú so skutočnou kapacitou,prosím skontrolujte a obnoviť skutočné kapacity:vybiť batériu úplne a podržte " "kľúč pre 3s ak chcete nastaviť kapacita nula,potom nastavte kapacita hodnota rovnako veľké, ako je to možné. Potom nabíjanie batérie plne,a na zobrazenie kapacity je skutočná kapacita. Nakoniec nastavte zobrazenie kapacity ako predvolené kapacity (pozri používanie a nastavenie).

Štítky: batérie, bluetooth, monitor, dc zaťaženie, matica tr16, batéria auto tester, Battery Monitor, amprobe batérie tester, jednoduchý tester auto, kapacita batérie testery, dc elektronické záťaže, 12v batérie monitor tester.

  • Číslo Modelu: Kapacita Batérie Tester
  • Pre Li-ion batéria Lítiová Batéria: Napätie prúd meter
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • DC 8-80V 100A TR16: tester batérií
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Kapacita Batérie Monitor Indikátor: Ammeter Voltmeter
  • Názov Značky: niusiwen
  • Certifikácia: WEEE
  • Druh: Elektronické Zariadenia, Batérie Tester

Súvisiace produkty