Kúpeľňa 304 nerezovej ocele, telo rack osuška modul double layer tri vrstvy, wc prívesok na stenu zavesiť
Kúpeľňa 304 nerezovej ocele, telo rack osuška modul double layer tri vrstvy, wc prívesok na stenu zavesiť
Sku: g8016
(0 Recenzie)
Novinka

€53.59 €72.42

Popis:

Reálny obraz:

Všetky obrázky z našej továrne sú prijaté v naturáliách. Ale obrázky tovaru, ktoré nemôžu byť uvedené v pomere jedna k jednej na Internete. Okrem toho, vzhľadom k rôznym rozlíšením svetelný zdroj, alebo obrazovky počítača, tam bude trochu farebný rozdiel. Samozrejme, budeme sa snažiť v našich silách, na kontrolu tohto bodu a snažiť vyriešiť otázky kupujúceho, aby ste videli najviac reálne tovaru. Efektívna komunikácia môže zvýšiť vzájomné porozumenie a dôveru. Komunikácia je základom príjemného transakcie.

Objednávanie:

Prehľadávanie našej webovej stránke produktu, obrázky, alebo podľa štýlu, ktorý potrebujete, volajte,QQ,mail, mong wang vás informovali

Štýlov, množstvo a osobitné požiadavky vyžaduje sa vypočíta tak, že naše podnikanie personál a kótované na väčšine prijateľnú cenu. Potvrdzujete

Po celkového množstva produktu, budeme pôsobnosti peniaze na bankový účet určený našej spoločnosti, a informovať vás o dodaciu adresu, príjemca a kontaktovať telefonicky

Podľa skutočnej veľkosti vášho tovaru, naša spoločnosť vám vybrať vhodný spôsob dopravy dodať váš tovar v prvom

K cieľu, ktorý si určíte.

Spôsob dopravy:

1. Drobnosti, malý počet vzoriek, zvyčajne prichádzajú 1-2 dni cez express spoločnosti, alebo podľa spôsob doručenia si vyberiete.

2. Celý tovaru, veľké množstvo, sú všeobecne prepravované do mesta určený kupujúcim prostredníctvom logistiky.

1-3 dni do mesta, 3-5 dní do mesta.

4. Naša spoločnosť dokáže zvládnuť všetky druhy prepravu pre kupujúceho, nákladné bude vyplatená na kupujúceho príchodom.

Spôsob platby:

Naše výrobné dodržiava zásadu hotovosti na dobierku, podporuje banka úhrady, alipay platieb a iných platobných prostriedkov, iné platobné metódy prosím dopodrobna!

Štítky: bambusové vaňa polica, polica nerezová, topánky polica organizátor, kúpeľňa nerez, vaňa nálepky, polica sprcha, V kúpeľni polica, kúpeľňa kabinetu dreva, vaňa zásobník, tabuľka polica organizátor.

  • Povrchová Úprava: leštenie
  • Ložisko: 30 KG
  • Číslo Modelu: J456
  • Názov Značky: AUSWIND
  • Polica Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Inštalácia Štýl: Skrutka Vloženie Typ
  • Počet Vrstiev: 3
  • Držiteľ Povrchovej Úpravy: Leštené
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Druh: Kúpeľňa Police

Súvisiace produkty