10 stanovuje Cieľ Tváre S 3 Led diódy Červená/Žltá/Zelená pre Železničné Signál N alebo Z Rozsahu 3 Aspekty JTD13
10 stanovuje Cieľ Tváre S 3 Led diódy Červená/Žltá/Zelená pre Železničné Signál N alebo Z Rozsahu 3 Aspekty JTD13
Sku: g80209
(2 Recenzie)
Novinka

€10.49 €11.05

Popis:

JTD13 10 stanovuje Cieľ Tváre S Led pre Železničné signál N alebo Z Rozsahu 3 Aspekty

Vlastnosti: Úplne nové. Ideálny pre Železničné & Stavebné Usporiadanie! 3-ľahké vertikálne blok signál Hlavy. S Zelená a červená & Žlté LED diódy. Sú unsoldered, musíte spájky ich sami. Tieto diódy Led sú vhodné na použitie v napájacieho napätia od 3V len. Nepoužívajte ich na 12V alebo 16V directely, aby sa zabránilo poškodeniu LED. Musíte pripojiť rezistor v sérii, aby ste ich použiť na 12V alebo 16V, som sa bude dodávať kompatibilné odpory zadarmo. Špecifikácie : Značka: Everest. Veľkosť: Prosím, pozrite si obrázok. Odkaz Mierka: 1:140~1:200,Vhodné pre N Z rozsahu. Prevádzkové Napätie: 3V, AC alebo DC Kompatibilné. Prevádzkový Prúd: 20mA. Materiál: Plast.

Package zahrnuté : 10 signál Hláv & 10 2 mm Zelená led & 10 2 mm Červené diódy led & 10 2 mm Žltá led. 10 Odpory (nie je vopred spájkované) pre 9~18V prevádzky.

Prijímame len platbu cez Alipay. Platba musí byť vykonaná najneskôr do 7 dní po ukončení aukcie, ktorý sa skončil.

Položka(y), bude odoslaný Letecky z Hong Kong a Čína. Položka(y) bude odoslaný do 2 pracovných dní po platby prijaté. Ak si kúpite 2 alebo viac položiek, môžeme ponúknuť 40% zľava na celkové prepravné náklady pri Kombinovanej Prepravy, s výnimkou doprava zdarma položky. Približný Čas Doručenia

Dodacia Lehota

Krajín

15 ~ 20 dní

Spojené Štáty, Spojené Kráľovstvo, Kanada, Austrália a Nový Zéland

15 ~ 25 dní

Nemecko, Francúzsko, Španielsko, Taliansko, Holandsko, Belgicko, Rakúsko a Švajčiarsko

20 ~ 28 dní

Zvyšok sveta *Dodacia lehota môže byť dlhšia, ak je položka(y) byť kontrolované colné*

Návrat Politiky, Ak dostanete chybný item(s), láskavo nás o tom informovať do 7 dní. Budeme vás návrate návod na ich výmenu. Položka(y) musí byť vrátený s plne zabalený materiál bez používa. Volebný prepravné náklady, ktoré bude vaše náklady. Akonáhle obdržíme vašu návrate jednotky, budeme skúmať jednotku, a to do 7 dní. My vám potom zašleme úplne nová jednotka na naše prepravné náklady. Vlastné Dane A malé parcely by byť menej pravdepodobné, uložila dane alebo cla podľa colných. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Sme skúsený Hong Kong založené internet predávajúci, ktorý bol úspešne predávať v po mnoho rokov. Môžete tiež kontaktovať nás pre veľkoobchod. Naším poslaním je poskytovať vysoko kvalitné produkty a vynikajúce služby pre našich zákazníkov.

Vítame odpovedať na všetky otázky, ktoré máte. Prosím pošlite nám správu prostredníctvom Golstroj.sk a my vám odpovieme do 24 hodín (víkend vylúčené). Zvyčajne sme odpoveď vaša správa priamo do vašej e-mailovej adresy, tak, prosím, skontrolujte, či váš mail pre odpoveď.

Štítky: h0 rozsahu, vlak ho meradle 187, n rozsahu, vlak auto h0, nastaviť vlak ho, ho, n rozsahu vlak, 1 87 model železničnej, ho meradle, ho zmenšený model vlaku.

  • Pohlavie: Unisex
  • Číslo Modelu: JTD13
  • Tému: Vozidlo
  • Upozornenie: Nejedzte
  • Vekové Rozpätie: > 14 rokov
  • Plastové Typ: PC
  • Rozsahu: 1
  • Materiál: Plastové
  • Množstvo Položiek v Set: 10
  • Vozidlo: Vlaky