Mobilný Telefón, Klávesnicu, Myš Converter Automatické Tlak Chytiť Box Tablet Adaptér, Stojan, Držiak Pre PUBG Pomocné Periférnych
Mobilný Telefón, Klávesnicu, Myš Converter Automatické Tlak Chytiť Box Tablet Adaptér, Stojan, Držiak Pre PUBG Pomocné Periférnych
Sku: g80339
(2 Recenzie)
Novinka

€16.22 €21.63

Popis:

Ak chcete mať hlbšiu spoluprácu s nami, prosím, pridajte si môj WeChat, číslo je lianxi1103326678

Funkcia:

1.Automatické tlak chytiť box---Zapojte bod plus tlak dizajn, môžete zažiť pocit z Mini14 hrá M416. Pre Android a Apple mouse tlačidlo na strane plnú podporu, viac voliteľné tlačidlá. Nové makro funkcie vám umožňujú upraviť a definujte makro tlačidlá na dosiahnutie komplexných operácií a výrazne zlepšiť hrateľnosť.

2.Vhodné pre Android a Apple systému---Pre Android a iOS môžu hrať, podporujú mobilné telefóny a tablety, 100 percent PC-bočné herný zážitok, zadarmo mobilné hry stoja. Súčasne, systém nezistí, že ste pomocou simulátora vstúpiť do hry, takže súperi si zápas sú všetci mobilný telefón hráči namiesto simulátor hráčov.

3.Pre Bluetooth priame spojenie---Nie je potrebné stiahnuť aplikáciu, stačí pripojiť Bluetooth, ktoré chcete prehrať. Po myši a klávesnice converter je zapnutá, modrá kontrolka bliká. V tomto čase, mobilný telefón vyhľadá MIX. Po pripojenie úspešné, modré svetlo je vždy zapnuté. V tomto čase, mobilný telefón je možné ovládať pomocou klávesnice a myši.

4.Preset kľúč---Pripojte sa hrať, prednastavené úradný predvolený kľúč. Keď zistíte, že klávesy sú nesprávne, môžete obnoviť v-herné tlačidlá na oficiálne predvolené tlačidlá. Ak telefón mapovanie obrazovke sa zruší, môžete nastaviť mapovanie pomocou Ctrl+X Ctrl+Shift prepne na univerzálna klávesnica a myš režim, ktorý je možné písať na klávesnici mobilného telefónu.

5.Ľahký a batérie-free---Použiť Typ-C rozhranie nabíjací kábel na napájanie a podporu 5V napájanie vstup pre dlhodobú životnosť batérie. V rovnakom čase, tam je USB výstupné rozhranie, ktoré umožňuje nabíjať telefón.

6.Hodí sa pre PUBG mobile---Tento produkt predvolené tlačidlo konfigurácia obleky pre PUBG mobilného telefónu, použite klávesnicu a myš na prst simulovať prevádzku na obrazovke, no ROOT, bez aktivácie, môže dosiahnuť super multi-touch, komplexne predbehne prst dotyk, získať lepší herný zážitok.

Špecifikácia:

Kompatibilný operačný systém:iOS,Android

Kompatibilné zariadenia:mobilné telefóny,tablety

Na Bluetooth:4.0

Vibrácie režim:žiadne vibrácie

Typ rozhrania:USB

Veľkosť:cca 6.8x4x1.4cm

Vstupné parametre:5V/2A

Použitie zariadenia na použitie:

1.Pripojiť napájanie a pripojte klávesnicu a myš

2.Telefón sa pripojí k MIX cez Bluetooth

3.Otvoriť hru a môžete ho používať.

Poznámka:

1.Produkt poštovné zoznam nezahŕňa drôtovú klávesnicu, drôtová myš a 5V napájací adaptér, ktorý je potrebné poskytnúť kupujúcim.

2.Vstupné napätie musí byť 5V, inak tam bude nedostatočné napájanie, čo spôsobuje jav zajakavosti.

3.Keď hráč zistí, že tlačidlo klávesnica reaguje pomaly a meškanie je veľmi dlhý, skontrolujte, či black mouse, objaví sa na obrazovke mobilného telefónu. V tejto dobe, stlačte koliesko myši, myšou na obrazovke zmizne, a tlačidlo klávesnica vráti do normálu.

Balené zahŕňajú:

1 x myši a klávesnice konvertor

1 x držiak na mobilný telefón

1 x Typ-c nabíjací kábel

1 x manuál

Štítky: m6188, stôl stacionárne, bluetooth klávesnica držiteľ, prevodník mobile, herné klávesnice telefónu, klávesnice myši telefón, bluetooth klávesnica pubg, stojan pre klávesnicu a myš, uchytenie držiaka telefónu, battledock.

  • Názov Značky: Greatlizard
  • Číslo Modelu: Mobilný Telefón, Klávesnicu A Myš Konvertor

Súvisiace produkty