Široký Okraj, Mäkké Dno Ultra-Tichý Brušnej Kolesa Tenký Pás Športové Krásne Nohy Krytý Cvičenie Muži Ženy Zadarmo Na Kolenách Pad
Široký Okraj, Mäkké Dno Ultra-Tichý Brušnej Kolesa Tenký Pás Športové Krásne Nohy Krytý Cvičenie Muži Ženy Zadarmo Na Kolenách Pad
Sku: g80410
(0 Recenzie)
Novinka

€7.49 €9.99

Popis:

Funkcie:

*1. Jednoduché použitie: brucho koleso je jednoduchá montáž. To je charakterizované nové inovované ergonomické TPR gumy a má potu-absorpciu rukoväť, ktorá je pohodlné a odolné. Vstavaný hrubej ocele poskytuje vynikajúci nosnosť cca 440 libier.

*2. Široké kolieska: kolieska je o 7 centimetrov široký! Ultra-široký kolesá, podporujú pokročilé rovnováhu a stabilitu, ktoré bude vaše cvičenie hladké.

*3. Praktické: Toto koliesko má funkciu ľahko vrátiť, ktoré môžu zabrániť svaly z toho vytiahol. To je najlepšie fitness kolieskom, vhodné pre začiatočníkov, mužov, ženy a deti.

*4. Vynikajúca kvalita: volantom je non-slip TPE koliesko, ktoré je silný a tichý, a nebude na škodu, drevené podlahy povrch a koberec. Je veľmi vhodný pre domáce posilňovne, cvičenie, je mužské a ženské fitness vybavenie, vhodné pre boxu a MMA fitness.

*5. Dobré využitie účinok: brúsne koliesko je non-slip valec, pohodlné uchopenie, tichý dizajn, stabilný účinnosť, vhodné demontáž, trezor ložiska! A valec je vhodný pre domáce fitness cvičenie na udržanie zdravia!

*6. Bezplatné mäkkú podložku na kolenách, vhodné pre fitness, bez bolí koleno

Špecifikácie (približná):

Názov: brucho koliesko

Materiál: ABS + oceľ

Produkt farby: červená, žltá a čierna, červená a čierna, modrá a čierna, čierna a biela

Veľkosť produktu: 30 * 16 CM / 11.81 * 6.30 v

Na kolenách pad veľkosť: 34 * 17.5 cm / 13.4 * 6.9 v

Package hmotnosť: 740g

Použitie: spaľovanie Tuku a budovanie svalovej hmoty

Zoznam Produktov:

Brucho koliesko * 1

Na kolenách pad * 1

Pripomienka:

1. Všetky obrázky boli odborne opraviť, ale z dôvodu rôznych okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky v fotky a položky, ktoré nájdete, prosím pochopiť.

2. Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: brušné kolesa mužov, muži slim, relefree brušnej koliesko, štíhly pás, gumené brušnej koliesko, brušné exerciser koliesko, skladacie brušnej koliesko, pás mužov slim, muži sauna vesta, pás tréner pre cvičenie.

  • Veľkosť: 30 * 16 CM / 11.81 * 6.30 v
  • Funkcia: Pás & Brucha Cvičenie
  • Číslo Modelu: brucho koliesko
  • Farby: červená, žltá a čierna, červená a čierna, modrá a čierna, čierna a biela
  • Materiál: ABS + oceľ
  • Druh: Jeden-Kolesových
  • Aplikácia: "6-Druhý Brušnej Tréner
  • Na kolenách pad veľkosť: 34 * 17.5 cm / 13.4 * 6.9 v
  • Zoznam Produktov: Brucho koliesko * 1 , Kľačiaci pad * 1