Prenosné Hliníkové Ion Meter Tester
Prenosné Hliníkové Ion Meter Tester
Sku: g80434
(0 Recenzie)
Novinka

€331.62

Popis:

Prenosné hliníkové ion tester je vhodný pre stanovenie hliníka ion koncentrácia v domácej vody a jej zdroja vody, a je bežne používaných laboratórnych prístrojov.

Funkcie: 1. Mikropočítačový a dotyková klávesnica sa ľahko používajú. 2. Automatické nulové nastavenie a 1 až 5 bodov, automatické kalibrovanie. 3. Tento nástroj používa jedinečné polovodičových light-emitting prístroj, jeho zdroj svetla život je o niekoľko poriadkov dlhšie ako klasické žiarovky (asi 350 hodín), o desiatky tisíc hodín. Na 4. Vysoké rozlíšenie. Rozlíšenie meter dosiahne 0.001 mg/L.

Technické zásady: Tento nástroj používa mikropočítačový photoelectron kolorimetrické detekčný princíp nahradiť tradičné visual kolorimetrická metóda. Eliminácia ľudského faktora, takže meranie rozlíšenie sa výrazne zlepšila. Počas merania, keď vzorky vody na testovanie sa nasype do činidla, že vzorky vody bude zase modrá-zelená. Potom dal vzorky vody do fotoelektrické kolorimetrické base, a merač bude porovnať odtiene modrej a zelenej, získať koncentrácia hliníka.

Technické parametre: Rozsah merania: 0-0.400 mg/L Minimálne označenie: 0.001 mg/L Opakovateľnosť: ≤2% Údaj chyba: ±5%FS Napájanie: vstavaná lítiová batéria DC9V ALEBO AC220V 50Hz výkon adpator(nabíjačka)

Štítky: hliníkový profil pre cnc, 2040 lisovania, ford led počítadlo, prút zvaru, meter kyslíka, air ion tester, aurora led počítadlo, digitálny ručné počítadlo, 2020 vytláčanie, ochrana počítadlo.

  • Číslo Modelu: AL
  • Typ Displeja: Digitálne
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: lianer
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • S Podsvietením Alebo Nie: No

Súvisiace produkty