IASTM Nástroje Gua Sha Masér Prírodné Drevené, Všetko v Jednom Široké Pokrytie Zošrotovanie Stick Pre Telo Relax Zdravotnej Starostlivosti Nástroj
IASTM Nástroje Gua Sha Masér Prírodné Drevené, Všetko v Jednom Široké Pokrytie Zošrotovanie Stick Pre Telo Relax Zdravotnej Starostlivosti Nástroj
Sku: g80475
(3 Recenzie)
Novinka

€10.69 €20.55

Popis:

68348 IASTM Nástroj Gua Sha Masér 100% Prírodné Drevené, Všetko v Jednom Široké Pokrytie Zošrotovanie Stick Relax Pre Telo Starostlivosť o Zdravie

& Špecifikácia

Názov : Gua Sha Škrabanie Stick

Materiál : Vysoko Kvalitné Bukové Drevo

Použitie : Zošrotovanie Masáž, Acupoint Masáž atď.

Rozsah Použitia : Salón Krásy, Zdravotné Stredisko, Domov

Dĺžka : 18.89 palcov/ 48 CM

Priemer : 1.18 cm/ 3 CM

& Popis

¶ Späť: Prvé použitie konkávne povrchu od zhora nadol, vždy v rovnakom smere. Potom použite vypuklý povrch a škrípanie mimo chrbtice.

¶ Brucho: Vezmite pupka centrum, masáže hore a dole, intenzita je aj, nepoužívajte príliš veľa síl.

¶ Nohy: Start od kolien dole, len rovnakom smere každý čas (ak dolné končatiny majú kŕčové žily alebo edém, musí byť zo spodnej do hornej časti a zlepšenie krvného obehu)

¶ Ramená A Krk: Od zhora nadol, frekvencia akcie by mali byť pomalé a konzistentné, nie príliš rýchlo, a sila, by nemali byť príliš ťažké. Jemné pohyby pomáhajú tok lymfy a zmierniť nedostatok prívod krvi do hlavy, ramien a krku.

¶ Odporúčame 3 Minút Pre Každú Oblasť

A Balenie Zoznam

1 * Škrabanie Stick

& Poznámka

O Farebný Rozdiel

V dôsledku takých faktorov, ako je svetlo, displej zariadenia, atď., Obrázok môže byť mierne nevyrovnané so skutočným objekt ano nebude mať vplyv na používanie. Konečné farby podliehajú fyzické produktu.

1. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Golstroj.sk je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

2. Ako pre niektorých francúzskych kupujúcich, ktorí nemajú radi dokonalú poštových služieb systému, prosím, zavolajte miestneho pošte s sledovacie číslo, ak nechcete prijímať zásielky za dlhú dobu.

3. Ruský kupujúcich, prosím nechajte nám svoj plný anglický názov (väčšinou obsahuje 3 slová), ktoré je veľmi dôležité.

1. Všetky výrobky sú v štandardizované balenia, zvyčajne používame plastové vrece na balenie produktov.len takto:

2. Budeme starostlivo skontrolujte, či vaše objednávky a balík na uistite sa, že všetko je v dobrom stave pred odoslaním, sa na to.

3. Balíky, môže byť mierne poškodený počas dlhú dobu prepravy, ale to nemá vplyv na účinnosť našich výrobkov.

4. Ak chcete výrobky balené dokonale (napr. dary, a pod.), najprv nás kontaktujte, sme môže poslať zásielku s osobitným package, aby sa zabránilo poškodeniu, ale musíte zaplatiť nejaký poplatok.

Prosím kliknite tu zaplatiť prepravné alebo extra poplatok. Vďaka!

Golstroj.sk/store/product/For-the-freight-Transportation-costs-extra-fee-1-USD/4204034_32878189327.html?spm=2114.12010611.0.0.e80a51ff12xDGT

1.Budeme posielať objednávky v nasledujúcich 2-5 pracovných dní, a potrebuje takmer 7-40 dní z Číny na vás.

2.Ako viete, dodacia lehota je závislá na lodnej dopravy, leteckej linky, vlastné a miestnu poštu, tak nie sme schopní kontrolovať to presne.

3.Ak pozemok nie prišli v predpokladanom čase, prosím, neváhajte nás kontaktovať, budeme sledovať a spracovať ho s vami.

4.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba sú veľmi užitočné pre nás.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte nejaké návrhy, s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: reflexológia stick, guasha massag, masáž chrbta electr, akupresúra masér mat, buffalo horn doska, gua sha škrabka, elektrické masážne matrace, elektromagnet terapia, nafukovacie prekážkovú dráhu na predaj, všetko v jednom ploche.

  • Pôvod: CL(Pôvodu)
  • Spracovanie: leštenie
  • Dĺžka: 18.89inch/ 48 CM
  • Číslo Modelu: Guasha Škrabanie Stick-01
  • Názov Značky: yunchi
  • Priemer: 1.18 cm / 3 CM
  • Aplikácia: Telo
  • farba: Drevené farebné
  • Použitie: Šrotovanie Masáž, Acupoint Masáž atď.
  • Názov: Guasha Škrabanie Stick
  • Veľkosť: Large
  • Materiál: Nemecko Bukového Dreva
  • Rozsah Pôsobnosti: Salón Krásy, Zdravotné Stredisko, Domov

Súvisiace produkty