MR3040H7-2RS Ložisko 30*40*7mm ( 1 ks ) 30407 Gule Požičovňa stredová Opravu Časti MR30407 2RS Keramické Guľkové Ložiská
MR3040H7-2RS Ložisko 30*40*7mm ( 1 ks ) 30407 Gule Požičovňa stredová Opravu Časti MR30407 2RS Keramické Guľkové Ložiská
Sku: g81206
(1 Recenzie)
Novinka

€5.97 €7.96

Popis:

Rozbočovače Ložisko Príručka

Rozbočovač je centrálnej časti vášho bicykli kolesá (predné a zadné), ktoré sa pripája k volantu rim cez špice a prostredníctvom ktorých sa náprava je vybavené, umožňujúce kolieska voľne točiť na dve sady ložísk. Ako bicykle majú predné a zadné kolesá, tak aj oni majú vpredu a vzadu-konkrétne strediská. Predný náboj je jednoducho navrhnutý tak, aby koliesko na točenie, zatiaľ čo zadný náboj je trochu zložitejšie, ako je to aj súčasťou bicykla prevodovka – kazety alebo reťazové, ktorý poháňa zadné koleso je pripojený na zadný náboj, ktorý na väčšine bicykle tiež obsahuje mechanizmus, ktorý umožní pobreží alebo freewheel (výnimkami sú pevné-výstroj alebo "fixie' bicykle a sledovať bicykle). Vaše kolesá točiť, viac než ktorákoľvek iná časť bicykli. Preto majú najlepšie ložiská v tejto aplikácii je rozhodujúce pre dosiahnutie najlepších výsledkov.

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE

Položky: MR3040H7-2RS Uzávery: RS Zapečatené Štruktúra: Guľkové Ložiská Rozmery: 30 x 40 x 7 mm ID (vnútorný priemer): 30 mm vonkajší priemer (vonkajší priemer): 40 mm Šírka: 7 mm Množstvo: 1 Lot = 1 PC

Mazivo

Vyznačujú vynikajúcu odolnosť proti vode a zaťaženia-účtovná vlastnosti a pomoc poskytnúť dlhodobú ochranu proti hrdzi a korózii.

Ložisko Inštalácia a Odstránenie

Ložiská by nikdy nemala byť nainštalovaný pomocou tlačidla na vnútornej závod. Stlačte vždy na vonkajšej závod s pilotom priechodky, alebo podobný nástroj, ktorý bude len nadviazať kontakt s kovom strane vonkajšieho závod. Ložisko stlačte alebo podobné by mali byť použité vynakladať sily, ktorá je potrebná na stlačenie ložiska do bývania. Zabezpečiť, aby sedenie povrch je čistý a bez ostré hrany tak, aby sa zmestili pravda a námestia. Dosť často ložiská môžu cítiť dobre pred montážou, ale potom pocit, "notchy" alebo "hrubú" po montáž. To je takmer vždy spôsobená ložiská nie posedenie námestie a pravdivé. Treba opatrne, že ložisko sa začal rovno a nie pod uhlom na bývanie. Ložisko CareTo predĺžiť životnosť vášho ložiská, nie priame vysoký prúd vody v blízkosti oblasti bicykli tam, kde ložiská sa nachádzajú - vniknutie vody môže viesť k predčasnému ložisko zlyhanie. Materiál tohto ložiska je 52100 Chrome steel, Nie je vodotesný.

F A Q

1. Prečo ložiská dostávam sa trasie?

Vôľa ložísk sa týkajú hrať. Predvolený je štandardný C0 vôľa, ktorá je zvyčajne 3-18um. Zodpovedajúce zásady je zobrazené na obrázku nižšie. Ak nemusíte triasť, zvoľte si, prosím, C2 malé vôľa ložiska, Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás, prosím, pred nákupom.

2. Čo je presnosti ABEC-1?

ABEC je Americkej normy ANSI. Zodpovedajúce nemecká norma DIN a medzinárodnej norme ISO sú nasledovné:

3. Poskytujete logistiky sledovanie informácie?

Áno, všetky naše produkty poskytujú úplné logistiky sledovania. A výrobky, ktoré kupujete, sú všetky nové. Budeme kupovať prepravu poistenie pre vás. Ak je výrobok poškodenia alebo straty počas prepravy, môžete dostať zaplatené.

Štítky: cyklistické reťazca olej, okrúhle oceľové guľové, mtb keramické guličky ložisko, silikónové lopty hračky, loptu ocele, miska, koleso reťaz frézy, jazda na bicykli keramické ložiská, oceľová guľôčka, jazda na bicykli, turbo keramické ložiská, loptu silikónové gule.

  • Číslo Modelu: MR3040H7RS
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: OCELE
  • Veľkosť: 30x40x7MM
  • Názov Značky: FUSHIPRO
  • Použitie: Cestné Bicykle