Záhrada Listnatých Čistenie Taška Ťažká Zelenej Listovej Skladovanie Taška Organizátor Vonkajšie Opakovane Odolné Odpadové Vrece
Záhrada Listnatých Čistenie Taška Ťažká Zelenej Listovej Skladovanie Taška Organizátor Vonkajšie Opakovane Odolné Odpadové Vrece
Sku: g81213
(0 Recenzie)
Novinka

€7.62 €9.40

Popis:

Funkcie: - Tento list taška vám môže pomôcť vyčistiť záhrade alebo na dvore, úrodu ovocia a zeleniny, a usporiadať vnútorné alebo vonkajšie položky.

- Vybavené, pohodlné rukoväte, jednoduché na skládku, aj keď budete mať veľa položiek, alebo odpadkov, môžete uložiť svoje prsty.

- Vyrobené z plátno tkanina, so silným popruhu, veľmi silný a odolný, s veľkým prázdny objem, opakovane použiteľné, a odolnejšie, môže byť použité dlhší čas.

- K dispozícii sú 4 dvojlôžkové-steh pletená páse s nástrojmi rukoväte (2 rukoväte na topy, 2 popruhy na dne), mimoriadne silná stehy a spevnený lem posilniť rukoväť a dole na zabezpečenie vyššej nosnosti. 2 PVC pružné kosti na topy rukoväť rukoväť sa príjemnejšie a pohodlnejšie držanie.

Špecifikácie:

Materiál: PE tkaniny tkaniny

Veľkosť: 22 * 17 * 30inches

Zoznam Balíkov:

1 x Listnatých Taška

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba, ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Štítky: vonkajší záhradný vysávač lístia nabíjateľná, list taška urob si sám, nerezová skladovanie, box z nehrdzavejúcej ocele, javorový list taška, box z nehrdzavejúcej, list vody taška, Záhrada leaf taška, taška nástroj, zelený dokument organizátor.

  • Materiál: Iné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty