Nový USB Nabíjateľné Elektrické Nohy Súbor Brúska Nohy Odumreté Mozoľov Odstraňovač Nohy Starostlivosti pre Ťažko Popraskaná Koža Čistá Nástroje
Nový USB Nabíjateľné Elektrické Nohy Súbor Brúska Nohy Odumreté Mozoľov Odstraňovač Nohy Starostlivosti pre Ťažko Popraskaná Koža Čistá Nástroje
Sku: g81318
(1 Recenzie)
Novinka

€4.44 €6.53

Popis:

USB Nabíjateľné Elektrické Nohy Súbor Brúska Odumreté Mozoľov Odstraňovač Starostlivosť o Nohy Pedikúra Pevného Popraskané Nohy Súbory, Nástroje

Funkcia:

1. Jedno tlačidlo prepnúť: jeden dotyk prepínač, dve nastavenie rýchlosti, vysoké a nízke nastavenie rýchlosti, aby sa museli prispôsobovať rôznym cutin hrúbky.

2. Celé telo čistenie: odstráňte odumreté kožné a mozole.

3. Multi vymeniteľné hlavy: hrubé mletie hlavy, je vhodný pre staré suché a popraskané päty, stredné mletie hlavy sa používa pre mŕtve pleti a peelingu, a jemné brúsenie hlavy sa používa pre každodennú starostlivosť.

4. Efektívny odvod tepla: high-kvalitné trup je priaznivé pre efektívny odvod tepla, a nie je potrebné sa obávať prehriatiu.

Špecifikácia:

Model výrobku: S161

Materiál: ABS ochrany životného prostredia

Veľkosť produktu: 10.5 * 6.6 * 5.4 cm/4.13*2.59*2.12"

Kapacita batérie: 500mAh

Čas nabíjania: 1,5 hod.

Režimy: režim 2

Menovité napätie: 3,7 V

Menovitý výkon: 2,5 W

Nabíjací prúd: 2A

Nabíjacie napätie: DC5.0V

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle, obrázok sa nemusí zobraziť v skutočnej farby položky. Vďaka za vaše porozumenie.

1 X Elektrické Nohy Brúska

1 X Nabíjací Kábel

[relateproductdetail/]

Štítky: silica nohy práčky, nohy nechtov, mužskú starostlivosť o nohy, ovonni elektrické nohy súbor, nohy brúska, blistri obuvi, calentia elektrické nohy, nohy brúska, pedikúra usb, mozoľov odstrániť.

  • Veľkosť: /
  • Druh: Iné
  • Číslo Modelu: elektrické
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: ABS

Súvisiace produkty