2020 Youpin WOWSTICK SD 36 Bitov Elektrický Skrutkovač Nabíjateľná Bezšnúrových elektrických skrutkovača Súprava s LED Svetlom Lítiová Batéria
2020 Youpin WOWSTICK SD 36 Bitov Elektrický Skrutkovač Nabíjateľná Bezšnúrových elektrických skrutkovača Súprava s LED Svetlom Lítiová Batéria
Sku: g81330
(1 Recenzie)
Novinka

€22.26 €48.39

Popis:

Youpin WOWSTICK SD 36 Bitov 3LED Nádherné Lítiové Batérie, Domov Skrutkovač, Magnetický Sacie Jedno Tlačidlo Dizajn Viac krútiaceho Momentu

36 Bitov | Široko využiteľné | Automatické-Ručné Dizajn | 3 LED|Kompaktné Uskladnenie Spp Nabíjateľná | Magnetické Sacieho | Jedno Tlačidlo Dizajn | Viac krútiaceho Momentu

Popis:

Toto nové vydanie vynikajúci kompaktný WOWSTICK SD Elektrický Skrutkovač je ľahko ovládateľný a veľmi praktický a ideálny pre domáce použitie.

-Skrutkovač je pohodlná, ergonomická rukoväť; nabíjateľné lítiové batérie, dizajn zvyšuje pohodlie;

-S vlastnou LED osvetlenie, môžete použiť skrutkovač kdekoľvek ;

-Tento nástroj je ideálny pre tých, ktorí majú urob si sám, alebo urobiť veľa demontáž.

Špecifikácia: Značka: WOWSTICK SD Meno: Lítium-Elektrický Skrutkovač Nastaviť Priemer: 31mm Materiál: S2+Všetky Hliníkové (s krátkymi zamat a non-šmyk), Ovládanie režim: stlačením Jedného tlačidla Výstupného hriadeľa dĺžka: 67mm krútiaci Moment 0.9 N. M Rýchlosť 200r/min Doba Nabíjania 2H Skrutky bitov integrované skladovanie: Cartridge (12pcs)

36Pcs Skrutkovacie Bity PH0 PH1 PH2 PH3 SL3 SL4 SL5 SL6 H2 H2.5 H3 H4 H5 H6 PZ0 PZ1 PZ2 PZ3 T8H T10H T15H T20H T25H T27H T30H T40H Y1 Y2 Y3 U6 U8 ▲2.0 ▲3.0 S0 S1 S2

Funkcie:

- Vstavaná lithium elektriny, ultra-dlhý pohotovostný

- Najtenší rukoväť a krátke velvet protišmykové podložky je jemné a pohodlné

- Super dlhé 67mm výstupného hriadeľa , jednoduché riešenie s úzke pracovné podmienky

- Vybavené 3 LED shadowless svetlá , strach dim prostredie

- Má rôzne veľkosti skrutkovač bitov, ktoré sa ľahko splniť všetky vaše potreby, s trochu tvrdosť až 60hrc . Je tiež vybavený 36 rôznych skrutkovač hlavy zvládnuť rôzne typy a veľkosti skrutiek.

- Ruka-ja integrácie mimo ratchet. Je to bezpečnejšie bez poškriabaniu skrutky, a to sa už zápästia zranenia.

- Originál "s tonerom klip" skrutky bitov skladovanie, pohodlný prístup, rozlúčka chaotický. Spp pojme až 12 výmena skrutkovač bitov, takže si môžete uložiť svoje vybraných bitov vo vnútri.

- S týmto elegantným a inovatívnym jeden kus dizajn , nebudete vidieť žiadne skrutky na povrchu, a all-hliníkové puzdro dáva vynikajúce vzhľad.

- Pomocou nemecká kvalita technológie a Apple-stupeň anodická oxidácia hliníka proces, rukoväť je super pohodlné ako aj odolné škvrny a korózii. Vnútorný ozubené kolesá sú pevne pripojené a trvanlivé.

- Tento skrutkovač používa all-metal gear-box, ktorý je tak kompaktný a výkonný. Na torzia je až na 0,9 N. M pre elektrické a 3N.M pre ručné použitie.

- Táto unikátna skrutkovač má len jedno tlačidlo na jeho celé telo. Môžete spustiť s jedným kliknutím a kontrolu smeru otáčania bez prepínania tlačidlá.

- Skrutkovač používa magnetické sacie montáž medzi bitov a tela tak, aby žiadne ďalšie nástroje sú potrebné na inštaláciu. Stačí umiestniť nástroj na nahradenie hlavu v blízkosti tela skrutkovač na dokončenie inštalácie. Ďalšieho nasávanie zabezpečuje, že bitov sa nemusíte uvoľnite počas používania.

- Použitie: môže sa použiť pre širokú škálu domácich úloh, ako je demontáž a montáž malých nábytok, stoly a stoličky, postele, skrine, kľučky dverí, rôznych typov lámp, prepínače, atď.

Package Zahrnuté:

1x Wowstick SD Skrutkovač

36x S2 Skrutkovacie bity

1XSticky Non-slip zamatovou Látkou

1XUSB Nabíjací Kábel

1xChinese+anglický manuál

Štítky: wowpad, optické skrutkovača, solárne batérie, wowstick led, wowstick ručný skrutkovač, fiil, wowstick, xiao wowpad, fizz, 1f wowstick.

  • Ovládanie Kanálov: 2 Kanálov
  • Rozsahu: 1
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Wowstick SD Skrutkovač
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Max Rýchlosť: Youpin Skrutkovača nastavte
  • Štát Montáž: Ready-to-Go
  • Gyro: Elektrický Skrutkovač
  • Funkcie: Solárne

Súvisiace produkty