Tuya WiFi RF Prepínač Modul Zásuvka 10A, 2 Gang, Prepínač Bezdrôtovej komunikácie Smart Home Domovská stránka Google Alexa Echo App Časovač, Diaľkové Ovládanie
Tuya WiFi RF Prepínač Modul Zásuvka 10A, 2 Gang, Prepínač Bezdrôtovej komunikácie Smart Home Domovská stránka Google Alexa Echo App Časovač, Diaľkové Ovládanie
Sku: g81622
(5 Recenzie)
Novinka

€15.29 €30.58

Popis:

Poznámka: pred objednávky

Tento prepínač vyžaduje batérie, ktoré nie kinetická samostatne napájaný prepínač, frekvencia 868Mhz, nemôže pracovať s inými kinetická prepínač v našom obchode

Hlavné Vlastnosti: - 3 Spôsoby, ako ovládať vaše zariadenie - Inteligentný Život APLIKÁCIE alebo Tuya APP, Pracuje s Echo Alexa, Google Asistent, IFTTT, ktoré môžete ovládať zo svojho inteligentného zariadenia priamo v Domovská stránka Google alebo Amazon APP Alexa APP.

- Mini Drobná Veľkosť(47mm*42mm*23 mm): môžete nainštalovať mini relé modul vo väčšine rozvodné skrine, a aby vaše sieťovej zásuvky stať smart zásuvky (Max zaťaženia: 10A, 2500W) (module je s 23 mm thinkness, prosím, skontrolujte hĺbku spojovacej skrinke a hĺbky svojej sieťovej zásuvky pred objednávky, v prípade, že si nemôže dať do sieťovej zásuvky späť do spojovacej skrinke po pripojení modulu).

- 4 Inštalácia Metódy Metóda 1: obojstrannú lepiacu pásku inštalácie. Metóda 2: Mount smart modul na steny pomocou skrutiek. Metóda 3: Inštalácia za elektrickej zásuvky. Metóda 4: Inštalácia za kazetového podhľadu.

- Hlasové Ovládanie: Tento prepínač modul pracuje s Amazon Echo a domovská stránka Google na riadenie vášho zariadenia pomocou "Inteligentných Života" zručnosť pri Alexa App pomocou hlasu.

- Diaľkové Ovládanie: umožňuje ovládať domáce spotrebiče ZAPNUTÉ / VYPNUTÉ na Inteligentný Život / Tuya APLIKÁCIE cez internet. Je to žiadny limit na vzdialenosť a čas. Smart život APLIKÁCIE je možné stiahnuť v App Store a Google Play.

Všeobecne Platné: mini smart relé modul je všeobecne uplatniteľné na takmer všetky druhy domácich spotrebičov a svetiel. "Inteligentné Život" umožňuje na diaľku zapnite pripojené domáce spotrebiče ZAPNUTÉ / VYPNUTÉ kdekoľvek a kedykoľvek.

- Podiel na Zariadenie: Jeden kľúč na zisku, s touto funkciou, 1 zariadenie môže byť spoločné pre členov rodiny alebo priateľov.

- Načasovanie Funkcie: má časovač/naplánované/slučka merače na ovládanie domácich spotrebičov zapne/vypne automaticky. A môžete nastaviť časovač plány na udržanie ľahký život.

- Vytvoriť Skupiny: môžete vytvoriť skupinu, ako sa vám páči, potom môžete spravovať zariadenia efektívnejšie.

- Rodinné Nastavenia: môžete pridať členov rodiny v APP a spravovať všetky inteligentné zariadenia vo vašom obývacej izby, spálne, jedáleň, kuchyňa, štúdia izba, detská izba, atď.

Špecifikácie Vstupné / Výstupné Napätie : 100-250VAC Max. Zaťaženie: 10A Max. Výkon: 2500W Rozmery: 47mm*42mm*23 mm

Ako pridať nové zariadenie prostredníctvom Inteligentného Života APP?

Čo je v krabici? Malý Inteligentný Modul(množstvo v závislosti od vášho uváženia) 1* Diaľkové Ovládanie 1* Magnetické základne pre diaľkové ovládanie 2* Mini Veľkosť WiFi Moduly 1 * Skrutkovač 2 * Skrutky 1 * obojstranná páska 1 * anglický Návod na použitie pre Rozvody 1 * anglický Používateľská Príručka pre APLIKÁCIU a Ovládanie Hlasom 1 * Modrý drôt pre zapojenie v prípade potreby 1 * Hnedá drôt pre zapojenie v prípade potreby

Q&A Otázka: Prečo cena je tak konkurencieschopné? Odpoveď: Sme QCSMART úradnej obchodu. Sme výrobca pre smart home produkty, môžeme prijať hromadné objednávky a môže poskytnúť technickú podporu. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky. Otázka: O Výrobku Odpoveď: Všetky výrobky budú plne testované pred lode z našej továrne, Prosím neváhajte a kontaktujte nás v prípade akýchkoľvek otázok týkajúcich sa našich produktov. Otázka: musím platiť dane colný? Odpoveď: Každá krajina má svoje vlastné povinnosť politiky, QCSMART nemôže urobiť sľub o tom, že. Ale ak máte akékoľvek požiadavky, kontaktujte nás, budeme sa snažiť pomôcť vám.

Môžete chcieť

Štítky: ios domácej automatizácie, prepínač tuya, led rf, smart home, zapojený girier, prepnite položku wifi, časovač modul potenciometre, remot spínača, tuya stmievač plug, spúšť prepínač.

  • Aktuálna: 10A
  • Materiál: Plastové
  • Názov APLIKÁCIE: Inteligentný Život / Tuya
  • Položka Druh: Prepínače
  • Aplikácia: Zadarmo App, podpora Android alebo IOS
  • Typ Batérie: CR2032 mince batérie, súčasťou spínača
  • Diaľkové Ovládanie: A, B 2 spôsoby, ovládať až 30 m
  • Číslo Modelu: SS712KWS
  • Záruka: 1 Rok
  • Smart WiFi Prepínač: Aby vaše bežnej zásuvky alebo svetlo stať smart
  • Funkcie: Malé Mini Veľkosť(47mm*42mm*23 mm)
  • Certifikácia: ROHS
  • Názov Značky: LoraTap
  • Prepnúť Typ: APP control
  • Max. Moc: 2500W

Súvisiace produkty