Vedúci Umenie, Remeslá Prírodné ovce lebka hlavy vzoriek prívesok Tibetskej naozaj remesiel šperky, ozdoby factory bytového zariadenia tau
Vedúci Umenie, Remeslá Prírodné ovce lebka hlavy vzoriek prívesok Tibetskej naozaj remesiel šperky, ozdoby factory bytového zariadenia tau
Sku: g82175
(1 Recenzie)
Novinka

€95.32 €161.56

Popis:

Ovce sú zvyčajne umiestnené v obývacej izbe, štúdia, tabu umiestnené v spálni, môžu byť umiestnené v obchode, obchod, kanceláriu, hotel, bar, KTV a iných miest, kde môžete mať šťastie, zlé, privítanie! To je prvý celovečerný remeselníkov, pre rodiny, dekorácie, darček a kancelárska dekorácie!

Normálne kuriér nákladov je o 48-52 juanov (express prvej ťažké je 10 juanov, pokračovala v ťažkých 8 yuan), ktoré zhromažďujeme Tento obchod sa Nachádza v Qinghai Tibetskej náhornej Plošine, express nerozvinuli vo vnútrozemí . Bulldog je zabalené v 6-7 kíl,

Prevziať dodávku poplatok 30 juanov. Ovce kosti balenie dole je 3-4 kg, normálne poštovné náklady, ktoré sú

28-32 yuan alebo tak (express prvej ťažké je 10 juanov, pokračovala v ťažkých 8 yuan), účtujeme 20 juanov kuriér poplatok,

Je už minimálna, zatvorte, prosím, pochopenie!

1. všetok tovar v tomto obchode sú prijaté v naturáliách. Pretože svetlo vzťah, je ťažké, aby sa zabránilo nepatrný rozdiel medzi obrazu a objektu farby. Prosím ťa, odpusť mi!

2., obchod zároveň ako celok, tak kupujúci pred otázkou, či služby zákazníkom tovaru. Ak kupujúci nemá právo požiadať zákazníka služby, baby fotografoval v z zásob stav, môže kupujúci vybrať, ak chcete požiadať o vrátenie platby alebo požiadajte zákaznícky servis čas príchodu. Budeme všetky vysporiadať sa s kupujúcim želanie.

3., budeme sa snažiť v našich silách, na obrazovke tovaru a balenie tak, aby sa zabránilo kupujúceho nešťastných vecí. Avšak, v priebehu prepravy, tam je stále veľmi malá pravdepodobnosť poškodenia tovaru. Takže, keď sa zobrazí express, neponáhľajte sa prihlásiť. Prosím, skontrolujte, či balenie je v dobrom stave a potvrdiť príjem, ak je to správne. Kupujúci dostal tovar problémy, kontaktujte náš zákaznícky servis zákaznícky servis na prvýkrát pre vašu úplnú voľnosť. Nech kupujúci kúpiť v pohode, s ľahkosťou.

4., sedem dní nie je dôvod na návrat. Vedomie vrátiť (Taobao úradný sedem dní nie je dôvod na návrat):

(1) lehota na vrátenie počíta do siedmich dní odo dňa, kedy kupujúci podpíše tovaru.

(2) vrátený tovar nesmie byť poškodený, bez ovplyvnenia dve predaj tovaru.

(3) kvalita nákladnej v obchode všetko, non problémy s kvalitou nákladnej všetkých kupujúcich.

5. po ukončení transakcie, prosím, na naše služby, prosím, hodnotenie! Kupujúci mať akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis v čase, zákaznícky servis bude v prvom čas pre vás, vysporiadať.

Štítky: pre domáce, dekor lebky, ornament ovce, pivo ornament, bull prívesok, lebka psa, xv9, w bytové zariadenie, lebky, meď lebky.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Štýl: Tibetský
  • Názov Značky: HUARONGKANGYOU
  • Tému: TELEVÍZIA a Film Znak
  • Funkcia: ŠŤASTIE
  • Materiál: Organický Materiál
  • Vzhľad modelovanie: Zviera
  • Č.: 4541
  • textúra materiálu: Kosti

Súvisiace produkty