GameSir G4 Pro Prepnúť Regulátor Bluetooth Wireless Gamepad pre Nintendo Prepínač Apple Arkády a Pfi Hry Android PC Ovládač
GameSir G4 Pro Prepnúť Regulátor Bluetooth Wireless Gamepad pre Nintendo Prepínač Apple Arkády a Pfi Hry Android PC Ovládač
Sku: g82376
(4 Recenzie)
Novinka

€42.30 €169.20

Popis:

Podpora Multi-Platformový: Nintendo Prepínač / Android / iOS / PC

Rýchlejší a silnejší! Žetón GameSir G4 Pro bolo modernizované tak, aby boli kompatibilné s viacerými platformami. Hráči môžu použiť GameSir G4 Pro Apple iPhone, Android mobilný telefón, Windows PC a dokonca Nintendo Prepínač!

Magnetické ABXY Dokonale Hodí Nintendo Prepnúť Rozloženie

Povedal si, že ste obaja PC hráč a Prepnite prehrávač? Chcete hrať hry na viaceré herné platformy len s jedným gamepad? Potom GameSir G4 Pro bude vaša najlepšia voľba. Pretože má magnetické ABXY tlačidlá môžete prispôsobiť tlačidlo rozloženie podľa vašich poziadaviek na rôzne herné platformy. Tieto magnetické tlačidlá môžu byť ľahko odstránená a inštalované s pomocou nechtov. Napríklad, môžete vymeniť pozíciu tlačidlo X s Y tlačidlo, a naopak.

Šesť-Os Gyroskop pre Presné a Stabilné Ovládanie

GameSir G4 Pro je vybavený šesť-os gyroskop na podporu somatosensory kontroly, ktoré môžu citlivo rozpoznávať hráča pohyby a presne odrážať ich v hre. Napríklad, v Prepínač hra "Doom", prehrávač môžete ovládať postavu a strieľať na nepriateľa prostredníctvom somatosensory operácie. Ďalšie hry zručnosti sú na vás čakajú!

Podpora Apple Arkády a Pfi Hry

Hry a ďalšie hry. GameSir G4 Pro snaží naplno využívať jeho funkcie dostupné platformy a má teraz vstúpil Apple fáze. Teraz, hráči môžu používať GameSir G4 Pro hrať Apple Arkádovej hry, nielen to, ako dlho, ako je to Pfi certifikované hra, G4 Pro podporuje aj to.

Podpora Cloud Herné

Vznik cloud herné ohlasuje budúcich zmien v hrách, a GameSir G4 Pro je na to pripravení. G4 Pro je kompatibilný s väčšinou cloud hry a rôzne populárne cloud herné platformy, ako napríklad Microsoft xCloud, Xbox Hru Prejsť, Sony PlayStation Teraz, Google ŠTADIÓNY, NVIDIA GeForce Teraz, Parsec, LiquidSky, Poklop: Prehrať, Tieň.tech, Vír, NetEase Cloud Hry a Tencent Štart, atď. GameSir G4 Pro môže zvýšiť zážitok z hry do oblakov!

Asymetrický & Vibračné Motory

Stretnutie správna osoba na správnom čase, môže byť ťažké. Avšak, asymetrický motory GameSir G4 Pro vám môže poskytnúť právo intenzity vibrácií za ideálnych okolností. Či už máte skákanie, krčí alebo lezenie, bude poskytovať v reálnom čase spätnú väzbu na základe týchto rôznych herných scenárov.

TURBO Tlačidlo & Screenshot Tlačidla

Rýchlejšie, rýchlejšie, rýchlejšie! Nech nepriateľ nemá izba uniknúť! Nepriateľ bude čoskoro prekročí vaše zamykanie rozsahu. Ste ochotní minúť ho? Prednastavené TURBO funkcia GameSir G4 Pro a spúšť hneď, keď sa objaví nepriateľ, blokuje ho s rýchle kombi. One-kliknite screenshoty udržať krásne chvíle! Stlačte screenshot tlačidla na GameSir G4 Pro zachytiť vaše najcennejšie, zábavné a nezabudnuteľné herné momenty! Áno, stačí jedno kliknutie a film je hotovo!

Mäkké Gumové Gripy & Pokovovanie Tlačidlá

Celkový tlačidlo rozloženie GameSir G4 Pro je plne ergonomický, takže hráč ovládať viac plynulé a efektívne. Mäkké gumové úpravou a textúrou rukoväte poskytujú hráčov s pohodlné dotyk. Okrem toho, inšpirovaný sci-fi filmy, rameno spúšť tlačidlo z GameSir G4 Pro je ošetrené kovový náter na zlepšenie jeho trvanlivosť a aby sa to viac odolné voči potu a korózii.

Vstavaná 800mAh Nabíjateľná Lítiová Batéria

Veľká kapacita batérie môže zaručujú vynikajúci bezdrôtový herný zážitok pre hráčov. Či to je z vstavaná 800mAh lítiové batérie, alebo nízka spotreba energie na čip, GameSir G4 Pro môže neúmyselne poskytnúť jedinečnú vynikajúci herný zážitok.

Tech Specs

Značka: GameSir Model: Pro G4 Pripojenie: Bezdrôtovej / Drôtovej Bezdrôtová Technológia: Bluetooth 4.2 / 2.4 GHz Wireless Pracovné Plošiny: Nintendo Prepínač / Windows PC (Windows 7 alebo novší) / Android (Android 8.0 alebo novší) / iOS (iOS 13.0 alebo neskôr) Šesť-Os Gyroskop: Áno Vibračné Motory: Áno Magnetické ABXY Tlačidlá: Áno, a, B, X a Y môže byť obrátený Film Tlačidlo: Áno, k dispozícii len na Nintendo Prepínač / Windows 10 / Android TURBO Tlačidlo: Áno Ovládanie Hlasitosti: Áno, k dispozícii iba v systéme Windows 10 / Android Kapacita batérie: vstavaná 800mAh nabíjateľná Lítiová batéria Pripojenie: Type-C Veľkosť balenia: 191*130*87mm Brutto Hmotnosť: 492g Kompatibilný Mobilný Telefón Šírka: menej ako 85mm Poznámka: Prosím, odstráňte ochranný kryt z telefónu pred použitím.

Štítky: gamesir x1, nintendo prepínač controlers, radosť con nintendo prepínač, tlačítkový systém windows 7, Ovládanie, NINTENDO PREPÍNAČ, ghost stick, ovládač pc, bluetooth audio spínača, ovládanie pc.

  • Nintendo Model: NINTENDO PREPÍNAČ
  • Číslo Modelu: G4 Pro
  • Package: Áno
  • Vibračné Motory: Áno
  • Pripojenie: TYP-C
  • Kompatibilné Značka/Model: Nintendo
  • Bezdrôtové Technológie: Bluetooth 4.2 / 2.4 GHz Wireless
  • Druh: Gamepads
  • Typ Rozhrania: Bluetooth
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Magnetické ABXY Tlačidlá: Áno, a, B, X a Y môže byť obrátený
  • Pracovné Plošiny: Nintendo Prepínač / Android / iOS / PC
  • Turbo Tlačidlo: Áno
  • Kapacita batérie: vstavaná 800mAh nabíjateľná Lítiová batéria
  • Screenshot Tlačidla: Áno, k dispozícii len na Prepínač / Windows 10 / Android
  • Názov Značky: gamesir

Súvisiace produkty