Domáce Použitie Omladenie Pleti Pre Trvalé Odstránenie Chĺpkov Ipl Flash Lampa Stroj Tvár A Telo Výmenu Kaziet
Domáce Použitie Omladenie Pleti Pre Trvalé Odstránenie Chĺpkov Ipl Flash Lampa Stroj Tvár A Telo Výmenu Kaziet
Sku: g82652
(1 Recenzie)
Novinka

€5.72 €6.73

Popis:

Funkcie :

1.Päť-štádiu energie, postupné cyklu.

2.Príručka automatické duálny režim.

3.Manuálny Režim Blesku je vhodný pre malé plochy ako bikiny, hornej pery a podpazušie; List Režim Blesku je vhodný pre veľké plochy, ako sú ruky, nohy, chrbát.

4.Domov odstránenie chĺpkov, Zabudované chladenie funkcia, ktorá v pohode a ochranu pokožky, rovnako ako dosiahnuť pokojné, pohodlné a bezpečné odstránenie chĺpkov liečbu, môžete dosiahnuť salon štandardné výsledky v súkromí a pohodlí vášho domova.Domov odstránenie chĺpkov Build-in automatické kože senzor pomáha potvrdiť vhodnosť kože na každom mieste.

5.Zabrániť riziku poškodenia pri výmene flash lampa. trvalé laserové odstránenie chĺpkov, with350,000 impulzov dosť pre viac ako 4 osoby ošetrenie celého tela; 4 nastaviteľné svetlo energie nastavenia poskytujú jemné, ale účinné ošetrenie, môžete si vybrať zariadenie podľa farby vašej pokožky a vlasov.

Popis :

Odstránenie chĺpkov systém má bezpečnostný mechanizmus na ochranu očí, Intenzívne Pulzné Svetlo sa aktivuje iba vtedy, keď prístroj je v kontakte s pokožkou. Žiadne gély požadované, Žiadne batérie alebo nabíjania sa vyžaduje, jednoducho zariadenie zapojte adaptér a obráťte sa na stroj kolmo do pokožky začať liečbu.

Špecifikácie :

Materiál:Plast

Farba: biela

Veľkosť:70*25*40 mm

Typ:600,000 kôl,100,000 kolách

Package zahrnuté :

1x Laser Hlave Vlasy Lampy Príslušenstvo

Štítky: pre domáce, laserové odstránenie chĺpkov, lumea prestige, ipl, astra čepeľ, ciss epson xp 15000, ipl epilácia, tipy, diod laser, epil ipl, ipl laserové odstránenie chĺpkov, stroj professional.

  • Položka Druh: britva
  • Pohlavie: Žena
  • Veľkosť: 70*25*40mm
  • Číslo Modelu: Laser Hlave Vlasy Lampy Príslušenstvo
  • Typ Napájania: Nabíjateľná
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Plastové
  • Použitie: Podpažné

Súvisiace produkty