Pyramída kľúč, drevené hračky mapacha 76605
Pyramída kľúč, drevené hračky mapacha 76605
Sku: g82893
(0 Recenzie)
Novinka

€4.90

Popis:

Všetky mamičky vedia, že jedným z prvých logické hračky, ktoré dieťa je schopné master je pyramída. To môže byť ponúknuté na omrvinky už v 6 mesiacoch. Napriek svojej zdanlivej jednoduchosti, farebná pyramída je tiež jeden z najviac užitočných rozvojové hračky. Je k dispozícii vo všetkých školiacich stredísk, prihláste izby a na ďalších miestach, kde sú triedy, ktoré sa uskutočnili s deťmi.

Model

Pyramída "na kľúč" je lepšie odchýlky obvyklé pyramídy. Okrem vypletenia prvky na base, tu musíte správne odpovedať "kľúč" a zodpovedajúce výklenky, na krúžky. Aj keď je vaše dieťa už má štandardný hračka v podobe pyramídy, prezentované model bude nemenej užitočné.

Čo je použitie?

Hrať, dieťa sa učí, aby zodpovedali farby, tvary, veľkosti, rozvíja logické, mentálnych schopností, koordinácie a jemnej motoriky rúk. Aj s pomocou hračiek, dieťa bude ľahšie učiť 6 farieb.

V staršom veku s pomocou hračiek, môžete zaviesť Chado na ústne účet, hrať "viac-menej" alebo prísť s ďalšie zaujímavé hodiny.

Pyramída je vyrobená z prírodného dreva.

Ako nakupovať

Aby pyramídy kľúč od značky mapacha, lacno a s doručenie kdekoľvek v krajine, môžete v internetovom obchode OVDI

Štítky: koše femme 2019, rozbité anjeli knihy, koše femme basy, veľké dievča minecraft, kefa pre mačky kremíka, buletooth slúchadlá, baby 38 cm oblečenie, baby leta traky, kefa koberec kovov.

  • Názov Značky: ŽIADNE