11-17" Nastaviteľné Notebook Prenosný Držiak na Stojan Prenosné Skladacie Počítač Držiak Zdvíhacie Chladenia, Držiak s Non-slip Pad
11-17" Nastaviteľné Notebook Prenosný Držiak na Stojan Prenosné Skladacie Počítač Držiak Zdvíhacie Chladenia, Držiak s Non-slip Pad
Sku: g82933
(0 Recenzie)
Novinka

€7.23 €9.15

Popis:

Funkcie:

- Môže zdvihnite notebook, ktorý je prospešný pre tepelné žiarenie a nechať môžete sledovať na obrazovke v rôznych uhol chcete.

- Duté dizajn v spodnej časti môžete rýchlo rozptyľuje teplo počítača a zabrániť počítaču prehriatiu a poškodeniu.

- Tento prenosný stojan má protišmykové podložky,takže to nebude ľahko posunúť na stôl povrch a pad nebude ľahko poškriabať stole alebo notebooku povrchu.

- Dlho stoop bude spôsobiť nevyliečiteľné poranenia miechy, to dobre navrhnutý stojan, bude dobré, ak vám správne držanie tela, rovnako ako ideálny darček pre vašich priateľov, ktorí sú v núdzi.

Špecifikácie:

Veľkosť: 245*245*40 mm

Materiál: ABS + Silikónové

Farby: pre 11-17 palcový notebook

Nosnosť: do 5 kg

Package zahrnuté:

1 x Držiak (Ostatní nie sú súčasťou)

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba,ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Štítky: dj notebook stojan, leshp prenosný držiak, ženské notebook držiteľ, cool notebook pad, k2 stojan, mobilný notebook tabuľka, hliníkový prenosný chladiaci stojan, notebook pripojit, upraviť notebook stojan, notebook tabl.

  • Model: držiak
  • Názov Značky: aneng

Súvisiace produkty