E6HWA 16:9 HDTV Matné Biele Reccessed V-Strop Motorizované Zdvíhateľnej premietacie plátno s viacerými ovládacie prvky pre smart home
E6HWA 16:9 HDTV Matné Biele Reccessed V-Strop Motorizované Zdvíhateľnej premietacie plátno s viacerými ovládacie prvky pre smart home
Sku: g83098
(0 Recenzie)
Novinka

€494.88

Popis:

E6HWA 16:9 HDTV Matné Biele Reccessed V-Strop Motorizované Zdvíhateľnej premietacie plátno s viacerými ovládacie prvky pre smart home je najlepšou voľbou obrazovky integrovať do interiéru. S kompaktný, ale pevné bývanie, teraz môžete skryť celú obrazovku telo vnútri podhľadu s obmedzené priestory. TEXTÍLIE ŠPECIFIKÁCIE

Pozorovací Uhol: 180° / Zisk: 1.1

MaxWhite FiberG las s (FG) je laminát cúval pre ešte vyššiu tuhosť, ktorá poskytuje flattest možné non-napnutý povrchu obrazovky s univerzálne aplikácie. Tento materiál poskytuje široké zorné jednotné diffusion, pričom presná definícia, reprodukciu farieb a čierno-bieleho kontrastu. Povrch obrazovky má čierne-podklad na odstránenie ľahké prenikanie, je odolný proti plesniam a umývateľný s neutrálnym mydlom a vodou.

* Výrobca tip: Toto je vylepšený matný biely produkt za vyššie konci DLP/LCD projektory vhodné pre komerčné a rezidenčné prezentácie. KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI

- Názov produktu: V-stropné elektrické profesionálne obrazovke

- Formát:16:9 HDTV

- Displej materiál: Laminát biele s 1.1 zisk

- Celkové Ovládanie: RF, IR,12V trigger a programovateľné ovládanie rozhranie

- Mute a dlhou životnosťou rúrkové motora

- Napätia a pripojte môžu byť vyrobené podľa vašej požiadavky

- Napájací kábel/dodania nachádza na ľavej strane bývanie divákov strane

CELKOVÁ OVLÁDACIE PRVKY

TECHNICKÉ ÚDAJE

KRESLENIE

INFORMÁCIE O PRODUKTE

VIAC DETAILOV

PACKAGE

CERTIFIKÁCIA

O DOPRAVU

1. Prosím, napíšte celý názov! Najmä pre Rusov a Lotyšsko.

2. Prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa, psč, telefónne číslo je 100% správne.

3. Každá položka má skutočné box balík, budeme sa snažiť v našich silách, aby pack dobre prevant poškodeniu počas prepravy.

4. Zvyčajne sme vyhlásiť nízke ceny na faktúre vám pomôže znížiť dane, ale kupujúci musia prijať zodpovednosť za dane alebo DPH, cla, účtované vašej krajine.

5. Ak máte nejaké špeciálne dopytu o vlastné hodnoty faktúry alebo vašej krajine vlastné požiadavky, prosím zanechať objednávku správy pre nás.

6. Pretože je doprava zadarmo, budeme zvoliť spôsob dopravy, podľa acutal situácie. Potvrďte prosím, pred nákupom s vďaka.

PO PREDAJI

1. Ak položka je chybné, keď ho prídete na svoje kraj, máte 7 dní od dátumu doručenia na výmenu za nový alebo získať odškodnenie, ale sme len platiť jeden-spôsob dopravy nákladnej z Číny do vašej krajine. Predtým, než loď späť, pls, dajte nám vedieť na prvom mieste. Tiež prosím ponuka platná dôkaz kvality problém.

2. Ak ste naozaj nepáči produkt, keď ho dostanete, môžete ju poslať späť k nám s plnými originál obale a my len náhrada nákladov na položky(poznámka:nie vrátane nákladu). Máte 3 dní od doručenia vrátiť.

3.Záruka nie je k dispozícii raz položky sú poškodené nesprávnym používaním.

4. Skontrolujte prosím, pozemok starostlivo keď ho dostanete, ak zistíte, pozemok je poškodený alebo zariadenie je nefunkčné, pls odmietne podpísať zásielku a ihneď nás kontaktujte.

O SPÄTNÚ VÄZBU

Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, prosím, kontaktujte nás vopred, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť ju na prvý raz.

Tiež, ak ste spokojní s produktom, po prijatí a pozrieť sa na to, prosím, dajte nám 5 star spätnú väzbu, ktorá vám pomôže ostatným ľuďom vedieť výrobku viac.

Oceniť vašu láskavú spätnú väzbu a podporu.

Často kladené otázky

1. Pri dodaní produktu po objednaní?

Budeme posielať do 5-7days po zaplatení.

2. Keď sledovanie informácie aktualizovať ?

Zašleme vám sledovacie číslo raz svoj pozemok, vyslal, a sledovanie informácie sú vždy aktualizované do 3 dní

3. Ak som objednávku zrušiť, keď sa môžem dostať moje peniaze ?

Peniaze, ktoré ste zaplatili holding podľa Golstroj.sk, budete dostávať plnú náhradu od Golstroj.sk do 3-15 dní od zrušenia objednávky úspešne.

4. Môžete prispôsobiť pre mňa?

Áno, môžeme prispôsobiť pre vás podľa vášho priania. Ak máte nejaké špeciálne dopytu, prosím zanechať správu k nám. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa vaše spokojní s našimi spracovania.

Štítky: alr obrazovke, široký smart displej, mini projektor, wifi zástrčku snímač teploty, obrazovka pre projektor so stojanom, šedá premietacie plátno rám, projekt obrazovke, ovládanie premietacie plátno, skladacia premietacie plátno, h1 xgimi.

  • Typ Obrazovky: Strop Obrazovke
  • gian: 1.1
  • Materiál: Matné Biele Textílie Fiber Glass
  • Displej materiál farba: Biele predné black späť
  • Formát: 16
  • Kartu napnutý: NO
  • Názov produktu: V-stropné elektrické Professional projekčné plátno
  • Prenosné: No
  • Druh: Motorizované obrazovke
  • Prispôsobený požiadavky: Prijateľné
  • Certifikácia: CE/ROHS/ETL/ISO2009/
  • Uhol Pohľadu : 180 stupňov
  • Aplikácia: Domáce Kino Obrazovke
  • Ovládanie: RF+IR+vypínač
  • Číslo Modelu: E6HWA
  • Názov Značky: VISUALAPEX
  • Displej materiál: Matné Biele vlákna sklo
  • Záruka: 3 rokov