Rhizoma Dioscoreae, Yam Yam Prírodnej Čínskej Bylinnej Medicíny Sušené Čínske Yam, Huai-Shan-Yao
Rhizoma Dioscoreae, Yam Yam Prírodnej Čínskej Bylinnej Medicíny Sušené Čínske Yam, Huai-Shan-Yao
Sku: g83269
(0 Recenzie)
Novinka

€9.11 €9.90

Popis:

Popis Produktu

Yam je spoločný názov pre niektorých rastlinných druhov Rodu Dioscorea (rodina Dioscoreaceae), ktoré tvoria jedlé hľuzy.

Sladké zemiaky sú trvalky bylinného vína pestujú pre spotrebu ich škrobových hľúz v mnohých miernych a subtropických regiónoch sveta.Na hľúz sami sa nazývajú aj " sladké zemiaky ", ktoré majú mnohé kultivary a príbuzné druhy.

Čínsky Yam (Dioscorea polystachya alebo Dioscorea batatas) je okrasných druhov viniča, ktorý je pôvodom z Ázie. To tiež rastie v Severnej Amerike, ale to nesúvisí s sladké zemiaky s názvom sladké zemiaky, ktoré sú populárne tam. Iné názvy pre Čínske Yam sú škorica viniča, a-Shan-Yao .

Čínsky Yam sa používa v Čínskej bylinnej medicíne, tradične na liečbu ochorení súvisiacich s žalúdok, slezina, pľúca a obličky.Korene Čínskej yam obsahovať diosgenin, ktoré môžu byť použité na výrobu steroidy ako estrogén a progesterón v laboratóriu.

Zatiaľ čo hľuzy a cibule Čínskych Yam sú jedlé, vo všeobecnosti len hľuzy konzumuje ako potravina.

Vylúčenie zodpovednosti

Všetky Naše Surové Bylinky sa sušia, sterilizované, testované a zabalené vo vákuových-zapečatených balíčkoch alebo kartónov.Vezmite prosím na vedomie, že Bylinky sa skladajú z skutočné celé, surové bylina (t. j. ovocie, kmeň, koreň, kvet, minerálov, atď.) a nie sú spracované do práškov, čiapky, čiapky alebo vzorcov. Celé Surové Byliny neobsahujú informácie o používaní, ako sú určené pre profesionálne bylinkárov a tých zákazníkov, ktorí majú skúsenosti a znalosti potrebné na bezpečné pripraviť svoje vlastné vzorce.

Individuálne výsledky sa môžu líšiť. Tento produkt nie je určený na diagnostikovanie, liečenie alebo prevenciu akejkoľvek choroby. Tvrdenia o tejto webovej stránky a od všetkých partnerov neboli hodnotené FDA. Poradenstvo týkajúce sa liečby alebo starostlivosť o jednotlivého pacienta by mali byť získané prostredníctvom konzultácií s vyškoleným zdravotnej starostlivosti lekára.

Štítky: burinu thc herbe 10g, thajsko sušené squid, tretinoín aktuálne, čínskych lekárov byliny, loď bezpečnosť, YAM, xiang, emma yao, liek, bio bylinky.

  • Zložka: YAM
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty