2 Listy 20x30cm Mäkké Grafit Uhlíka Cítil 3 mm/5 mm/8 mm Vysoká Teplota Uhlíkových Vlákien Cítil na Kontamináciu Adsorpcie Čistenie
2 Listy 20x30cm Mäkké Grafit Uhlíka Cítil 3 mm/5 mm/8 mm Vysoká Teplota Uhlíkových Vlákien Cítil na Kontamináciu Adsorpcie Čistenie
Sku: g83335
(1 Recenzie)
Novinka

€5.61 €7.10

Popis:

2 Listy 20x30cm Mäkké Grafit Uhlíka Cítil 3 mm/5 mm/8 mm Vysoká Teplota Uhlíkových Vlákien Cítil na Kontamináciu Adsorpcie Čistenie

Funkcie:

Deku-ako oxid plsti, zhotovené pre-oxidácia a koksovňa z polyacrylonitrile založené na ploché cítil.

Mäkké textúry, nízka hmotnosť, malé teplo, dobrá tepelná izolácia, ľahko rezať, jednoduchý na obsluhu.

Odolnosť voči korózii, vysoká teplota, hustota a vysoká úniku.

Vysoká životnosť a úsporu energie.

Používaný vo vákuovej peci, indukčné pece na tepelné izolácie na skladovanie energie batérie, experimentálne vodivé elektródy plyn adsorpcie materiál, filtrovanie a odstraňovanie škvŕn.

Parameter:

Veľkosť: Cca.200*300mm

Hrúbka: 3/5/8mm

Technické ukazovatele:

Obsah uhlíka: 98% alebo viac,

Absorpciu vlhkosti sadzba: 2%

Použitie prostredia: ovzdušie 350 ° C

Vysávač 1800 ° C

Inertný plyn 2650 ° C

Špecifický odpor: (Ω.mm2/m)

Horizontálne: 8.2-11.1x10 kubických

Vertikálne: 11.8-16.8X10 kubických

Oblasti použitia:

1. Môže byť použitý ako spomaľovač horenia materiálu v tepelnej izolácie priemyslu;

2. Ako porézny materiál, môže byť použitý ako katalyzátor dopravcu v chemickom priemysle;

3. Môže byť použitý ako korózii odolný materiál pre vnútornou vložkou alebo vonkajšou ochrannou vrstvou z kompozitných materiálov.

4. To môže byť široko používaný ako vodivé, absorbovať a pohlcujúce v letectve, batérie, elektródy (ako je elektróda elektrónky, elektródy prúty, atď.); v súčasnosti, aplikácie súvisiace s vodivými betónu sú tiež rýchlo rozvíja.

5. To môže byť použitý ako materiál pre adsorpčné dekontaminácia plyn a kvapaliny; plynárenský priemysel, ako desulfurization a denitrifikáciu; a uhlíkových vlákien cítil, má vysokú odolnosť voči teplotám, ktoré môžu byť použité pre vysoké teploty odstránenie v ťažkých znečisťujúcich priemyselných odvetviach ako sú elektrárne a kyseliny sírovej rastliny. Znečistenie priemysel; kvapalín ako olej absorpcie;

6. Izolácie a stavebné materiály pre vysokoteplotné pece ako monokryštalických pec, koksovňa pec, kremeň, pece, vákuové pece, indukčné pece, vysokú frekvenciu, pece, tepelné rovnováhu reakcie pece, tepelné spracovanie pec, pec na spekanie, tvrdé spájkovanie pec, vysoký tlak pec, atď. Je obzvlášť vhodný pre vysoké teploty vákuové pece s občasným prevádzky, ktoré môžu ušetriť veľa energie.

Balenie Zoznam:

2* Grafit cítil

Poznámky:

1. Keď teplota prekročí 300 °C, musí byť použité vo vákuu alebo v ochrane inertného plynu. To nemôže byť zdôraznil počas prepravy a skladovania a musí byť chránený pred vlhkosťou.

2. Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie a uistite sa, že vám nevadí, že pred objednaním.

3. Vezmite prosím na vedomie, že farby môžu mať chromatické aberration vzhľadom na polohu obrazu.

Štítky: graphit list, stanless oceľového plechu, tlkot srdca, uhlíkový grafit doska, oxid cítil, karbónová nálepka, agptek mp3 prehrávač, Uhlíkový grafit, oceľového plechu, oxid list.

  • Použitie: Domov urob si sám
  • vlákno mat: Grafit Sa Cítil
  • Číslo Modelu: Grafit Uhlíka Cítil
  • Druh: Nástroj Ruka Časti
  • Materiál: Vysoko Uhlíkovej Ocele
  • Názov Značky: VAHIGCY

Súvisiace produkty