4Pcs/Set Drevo Lepidlo Do Auta Tesárstvo Lepidlo Rozmetadlo S 2 Silikónové Kefy A 1 Zásobník
4Pcs/Set Drevo Lepidlo Do Auta Tesárstvo Lepidlo Rozmetadlo S 2 Silikónové Kefy A 1 Zásobník
Sku: g83647
(1 Recenzie)
Novinka

€15.87 €22.66

Popis:

Odrážky:

1、Vysoko-kvalitných Materiálov: drevo lepidlo kit obsahuje vysoko kvalitné materiály, a zásobníka, kefy, šíriť sú vyrobené z vysokokvalitného silikónu, pružnejšou a ťažké, a lepidlo je ťažšie stvrdnúť a odolnejšie.

2、Pohodlné Rukoväť: drevo lepidlo kit funkcie hladké línie a č bodliaky, ktoré je pohodlné uchopenie, čím spĺňa vaše potreby.

3、Voda zdarma-Čistenie: zostávajúce lepidlo značky na všetky zostavy môžu byť odstránené po lepidlo sa marek stal sušené, čo je bezpečnejšie, úspora času, práce-úsporné a ľahko ovládateľné ako tradičné rozpúšťadlo namáčanie a umývanie.

4、Jednotnej Žiadosti: súprava sa môže ľahko použiť tesárstvo lepidlo na jemné časti obrobku, takže môžete lepšie kontrolovať, hrúbka lepidla a aby lepenie viac jednotné, a položiť dobrý základ pre high-pevnosť väzby medzi tesárstvo obrobkov.

5、, Aby Tesárstvo Jednoduché: súprava obsahuje lepidlo zásobník/ brush/rozmetadlo, ktoré možno použiť lepidlo na široké a úzke plochy. 4-dielna súprava je dobrým pomocníkom pre vás!

Popis:

4-kus dreva lepidlo kit funkcie nezávislý a inovatívny dizajn, ktorý si môžete ľahko pomôcť lepidlo práce potrebné pri dosky sú pripojené. Súprava obsahuje lepidlo zásobník/kefy/sprostredkovateľa, atď. A súpravy môžu byť použité lepidlo-uplatňovanie práce. A 4-dielna súprava je dobrým pomocníkom pre vás!

Špecifikácie:

Meno: 4-Kus Dreva Lepidlo Do Auta

Materiál: silikón + polypropylén

Farba: červená a čierna

Pouţiť: Keď tesárstvo lepidlo sa nanáša, to môže pomôcť ľahko použiť lepidlo na rôzne široké a úzke plochy

Použitie:

Zásobník: používa sa predovšetkým držať tesárstvo lepidla, štetce a kliešte počas prevádzky. Môžete tiež použiť zárez na zásobníku priamo aplikovať lepidlo do obrobku.

Úzky štetec: používa sa predovšetkým pre vlepenie do drážky, ako slot pre spoločné operácie.

Široký štetec: používané najmä pre lepenie priečny rez drevených dosiek, ako puzzle práce.

Tenké rozmetadlo: 2 štetce majú tiež tenké rozmetadlo na konci, ktorý je použiť lepidlo v užší medzery.

Byt rozmetadlo: používané najmä pre ploché handričkou lepidlo, a na strane s hrebeňom zubov slúži na hrubšie potiahnuté tkaninou, a na strane bez hrebeňového zuby sa používa na tenšie potiahnutá látkou alebo rozdielov a nerovností.

Balenie Zoznam:

1*Zásobník

2*Kefa

1*Lepidlo Rozmetadlo

PLATBY: 1) akceptujeme Alipay, Západ Únie,TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní po objednaní. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby.

POŠTOVNÉ: 1) My len loď do vašej potvrdil adresu. Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna, pred nákupom. 2) Normálne,všetky objednávky bude dodaný von do 1-2 pracovných dní po zaplatení potvrdenie. 3) Do zásielky Poštou Air Mail je len pre hmotnosť menej ako kg, 2 kg tovaru. 4), Ak by ste potrebovali tovar veľmi naliehavo ,prosím, kontaktujte nás pre DHL alebo Fedex Doprava atď. Budeme vypočítať prepravné náklady na vás.To vždy trvá približne 3-7 dni, aby sa dospelo.

VRÁTENIE: 1) nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane 2) snažíme sa našim zákazníkom. 3) vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

PRIPOMIENKY: 1) Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. 2) Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. 3) v prípade, Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. 4) Budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: hliníkový t trati, qy6 0086, plastové soľ shaker, piestové brzdové rozmetadlo, keramické penové mydlá, ťažba plošinu nastaviť, kefa toku, zásobník drevených, maslo rozmetadlo, typ drevo lepidlo.

  • Materiál: silikónové a polypropylén
  • Použitie: Domov urob si sám
  • Druh: Iné
  • Názov Značky: VAHIGCY
  • Číslo Modelu: Lepidlo Nástroje Súpravy

Súvisiace produkty