Priemer 25 mm Pohár Magnet Priemyselná Sila Kolo Základnej Hrniec Umývadlo otvor Magnety 45 lbs Holding Force Pack 12 Skrutkou
Priemer 25 mm Pohár Magnet Priemyselná Sila Kolo Základnej Hrniec Umývadlo otvor Magnety 45 lbs Holding Force Pack 12 Skrutkou
Sku: g83823
(0 Recenzie)
Novinka

€11.05

Popis:

Neodýmu Pohár Magnety

Vzácnych zemín magnety sú najsilnejší typ permanentnými magnetmi, ktoré v súčasnosti. Sú úžasne na ich veľkosť a majú nespočetné množstvo použitia.

Sú magnetized prostredníctvom hrúbky. Sú zložené z neodýmu, železa, bóru, magnetických materiálov a sú pokovované v niklu a medi-niklu pre lesklé korózii odolný povrch. Maximálna pracovná teplota je 176 F (80 C).

Neodýmu hrniec magnety sú vyrobené z mocný Neodýmu magnet vpadli do oceľového plášťa, čo znamená, že severný pól je na stred magnetického tvár a južný pól je na vonkajšom okraji okolo neho.

Oceľové bank zvyšuje lepiacu silu magnetov, čo im dáva neuveriteľnú podržte na ich veľkosť. Ďalšou výhodou hrniec magnety je, že sú odolné voči chipping alebo popraskanie nasledovné konštantné vplyv ocele povrch.

Tieto magnety sú zápustnými na magnetické tváre a môžu byť upevnené na povrchu, pot magnety sú k dispozícii tiež s vrtov a závrtné skrutky.

Štítky: priemyselné magnetov, magnetom pre mobil, magnet matica, kuchynský drez nerez, priemyselné magnetov výrobcov, magnet neodýmu, požičovňa displej rack, strop výťah, zzz, zlatá reťaz s abecedy.

  • Tvar: CIEVKA
  • Druh: Trvalé
  • S Otvormi: Áno
  • Kompozitné: Vzácnych Zemín Magnet
  • Aplikácia: Priemyselné Magnet