1000pcs 49 mm, Tlak citlivé vložky Vložky samolepiace
1000pcs 49 mm, Tlak citlivé vložky Vložky samolepiace
Sku: g84297
(1 Recenzie)
Novinka

€11.56

Popis:

1000pcs 49 mm, Tlak citlivé vložky Vložky samolepiace (Poznámka: 49 mm, tu je priemer vložky)

Popis:

Vložky je citlivé na tlak vnútorné tesnenie, ktorý sa skladá z Polystyrénu potiahnuté vysoko kvalitné tlak citlivé lepidlo, bez fólie. Poskytuje tesné pečať na fľaši pri teplote miestnosti tlakovou len, nie je potrebné použiť tesniaci stroj.

Aplikácia :

Poskytuje tesné vnútorné tesnenie na sklo, kovové a plastové nádoby naplnené suchých a tuhých potravinách alebo liekoch.

Vlastnosti: Špeciálne navrhnutý ako tesniaci materiál pre hliníkové a plastové skrutky-čiapky. Líniové nie je žiadne kúrenie stroj potrebné nič viac. Zachovať čerstvosť Overiť integrita Zabezpečiť Dôveru Spotrebiteľov Zabraňuje produkt znečistenia v celom dodávateľskom reťazci Vysoká pružnosť a odolnosť Úniku Prevencie Poznámka: predávame všetky ostatné druhy tesnenia vložky, môžete sa na nás obrátiť ak chcete poznať podrobnejšie informácie! Upozornenie pred poradí: 1, čo je materiál vaša fľaša? 2, čo budeš vyplňte fľaša? 3, čo je materiál krytu fľaša? 4, aký druh stroj, budete používať na tesnenie? Môžete mi poslať správu o odpoveď, potom by som vám návrh.

Štítky: držiteľ podväzok nepriehľadné, herné pc gtx 1080ti, elizabeth prehrabať top, držiak na filtre solac, držiak na filtre canon, sklenený stôl zrkadlové, držiak garmin oregon, držiak rámu česť 8, flexibilný držiak klip.

  • Druh: Iné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty