10 inch Selfie Krúžok Svetlo s 39.40 palcový Statív Stojana a Držiaka Telefónu pre make-up Live Stream, LED Fotoaparátu Krúžok Svetlo pre Vlog
10 inch Selfie Krúžok Svetlo s 39.40 palcový Statív Stojana a Držiaka Telefónu pre make-up Live Stream, LED Fotoaparátu Krúžok Svetlo pre Vlog
Sku: g84427
(0 Recenzie)
Novinka

€34.34 €70.07

Popis:

Vitajte V Našom Obchode

Detaily Produktu:

Popis Výrobku:

*1. Krúžok Svetlo funkcie 3 farebné svetelné režimy: Teplá Žltá, studená Biela, Teplá Biela. Každý režim má 10 úrovne jasu vyberať, 30 voľby v celkom, ktorý vám pomôže vždy, keď potrebujete extra ľahké odstrániť tieň pre make-up, fotografovanie a selifes, aby videá, živé vysielanie, a ďalšie!

*2.Bonus Napájacieho Adaptéra: S USB rozhraním, kruh svetla pracuje s takmer každý zariadenia s USB portom, ako notebook, power banky, počítač, USB adaptéra.Vezmite prosím na vedomie, že prsteň svetla robiť, nemajú obsahovať batériu vo vnútri a nie je možné použiť bez zástrčky na.

*3. Rozšírenie od 13.8" na 39.4", a nohy statívu rozvinúť až do 30 cm, stabilný statív môžu byť upravené do akejkoľvek výšky v lehote podľa potreby, dostatočne krátky, stojan na stôl, dosť vysoký, aby sa zmestili vaše výšky.

*4. Loptu hlavou podporuje horizontálne 360°otáčanie a vertikálne 180° naklonenie, tak, že si môže upraviť strelecké uhly bez obmedzenia. Je to teda veľmi ľahko zachytiť dokonalé fotografie/videá.

*5. Dodáva sa s Bluetooth remote, takže ani nemusíte sa dotknúť vášho mobilného telefónu ak chcete spustiť video alebo selfie. Skôr než uvedenie na mobil mimo ring, náš krúžok svetlo je dostatočne veľký, že môžete umiestniť na váš mobil v kruhu, aby čo najviac z tohto kruhu svetla.

Špecifikácie:

Led Svetlo Korálky: 120PCS

Napájanie: USB Rozhranie

Krúžok Lampy Rozmery: 10 outches,8.07 palcov

Nastaviteľný Jas: 10 úrovne pre každý režim

Tri Svetelné Režimy: Teplá žltá, studená Biela, Teplá biela

Farebná Teplota: 3000K-6000K

Statív Stojí: nastaviteľné od 13" do 40"

Telefón Majiteľa: Jednoduché nastavenie

Balík Obsahuje:

1 x 40" Stojan Stojan

1 x 10" Krúžok Svetlo

1 x Držiak na Mobilný Telefón

1 x Statív Hlavou Loptu

1 x Bluetooth Diaľkové Spúšte

1 x Mobilný Telefón Majiteľa Taška

Poznámka:

(1) Všetky obrázky sú profesionálne farebné, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Prosím pochopiť.

(2) údaje je nameraný manuálne, a tam môže byť nejaká odchýlka, ale to nemá vplyv na použitie.

Konečne, nájdete tu!

Služby: ◆ Platby:

-Akceptujeme nasledujúce spôsoby platby:Kreditnú Kartu, VISA, Banky do Banky, bankovým prevodom, Western Union a tak ďalej.

-Všetky platby uskutočnené na Golstroj.sk sú spracované Alipay.

◆ , Kontaktujte nás:

-Máme zámorské sklady v Rusku, Spojených Štátoch, Francúzsku, Španielsku, Poľsku, Belgicku, Austrálii, Veľkej Británie, Talianska a ďalších krajín. Dodacia lehota je rýchle, môžeme poskytnúť miestne vrátenie a výmena služby. V prípade potreby, prosím, kontaktujte nás.

-Ak potrebujete umiestniť veľké, aby pre veľkoobchodný predaj alebo objednávka viac položiek, poteší, dajte nám vedieť ako prvý. Ponúkame vám niektoré zľavu.

◆ Dopravy:

-Prosím venujte viac pozornosti vašej objednávky adresu, ktorá MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy. (Ak ste z Ruska, Prosím zanechať svoje úplné meno. To je veľmi dôležité)

-Tovar bude dodaný do 3 pracovných dní po zaplatení.

-Poštovné bude na celom svete prostredníctvom Epacket/Čína príspevok air mail/UPS/FEDEX/DHL/EMS.

-Skontrolujte prosím, pri dodaní položky, ak je poškodené, prosím, láskavo prijmi ho a ihneď nás kontaktujte. Urobíme potvrdenie a odoslať vás novú.

◆ Záruka:

-Chybné problém sa musí podať do 7 pracovných dní po výrobok je dodávaný.

-Poštovné škody musí byť podaná v lehote 5 pracovných dní po výrobok je dodávaný.

◆ Spätnej väzby:

-Akúkoľvek spätnú väzbu od vás bude veľmi ocenil. Ak ste spokojní s našimi službami, alebo produktov, prosím, nám dať 5 hviezd.

-Ak máte akékoľvek otázky, prosím, kontaktujte nás, a my sa vám ozveme skôr.

◆ Vezmite prosím na vedomie:

-Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Prosím pochopiť.

-Údaje merané manuálne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: jjrc pro, objektív selfie krúžok svetlo, škubnutí prúd svetla, led krúžkom, fd2 type r, live stream svetlá, live selfie krúžok svetlo, phantom se, selphy krúžok svetlo, 18-palcové krúžok.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Farebná Teplota: Denného svetla 5600K
  • Názov Značky: Erilles
  • Package: Áno
  • Plug štandard: EÚ Plug
  • Certifikácia: ŽIADNE

Súvisiace produkty