Lego Štvorcový Vankúš Reverzibilné Sequin Lesk Gauč Pás Vankúš 45*45 cm
Lego Štvorcový Vankúš Reverzibilné Sequin Lesk Gauč Pás Vankúš 45*45 cm
Sku: g84462
(0 Recenzie)
Novinka

€2.59 €3.66

Popis:

Funkcie:

Predná strana je ozdobená dvoma rôznymi farbami flitrami, rovnako ako ryby, váhy. Vzhľadom na pohyb flitrami, jedinečné vzory môžu byť zobrazené na povrchu. Môžete tiež DIY písanie na flitrami.

Dvojité Bočné Tlač, Neviditeľný zips na boku.

Moderný Minimalistický Lego Námestie obliečka na Vankúš ,je to jednoduché, aby zodpovedali vašej pohovka, pohovky a iné vankúšov.

Vyrobené z Odolného a Ekologicky šetrných materiálov. Udržať vaše Štvorcový Vankúš čisté a proti poškriabaniu, prst známky.

Mäkké a odolné pre oboch v interiéri a exteriéri.

Popis:

Výber kvalitných látok, hrubé a pevné materiály, prijať všetky druhy obľúbené farby, zápas s pôvodnou osobnosti vzory, svetlé farby, jedinečné farby, inovatívne domov, len ak chcete vytvoriť vlastné domáce prostredie, aby sa módny domov expert.

Špecifikácie:

Materiál: Flitrami (vpredu) a Semiš textílie (späť)

Tvar: Štvorec

Veľkosť: 450*450 mm

Farba: multicolor

Vzor: Lego Námestie

Package zahrnuté:

1x Vankúš((vankúš nie je súčasťou balenia)

Upozornenie:

1.Všetky obrázky v našom obchode sú 100% prevzaté z originálne produkty. Pretože svetla v rôznych prostrediach, rôzne zobrazenia obrazoviek, či iných dôvodov, pravdepodobne tam bude trochu chromatické aberration medzi obrazom a produktov.

2.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, dovoľte 1-3 mm odchýlkou.Vďaka!

Štítky: legoins výkon funkcie, gudi, auto lego technic, kustuv vankúš, majster rýchlosť, lego vojakom ww2, klinec pigment, Blok, jurský park lego park, pohodlie domova.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty