Veľkoobchod 14pcs Pro make-up Štetec Pre Nadáciu Prášok Obrys Blusher Korektor Miešanie Eyeshadow Kozmetické Nástroje Vlastný Label
Veľkoobchod 14pcs Pro make-up Štetec Pre Nadáciu Prášok Obrys Blusher Korektor Miešanie Eyeshadow Kozmetické Nástroje Vlastný Label
Sku: g84579
(0 Recenzie)
Novinka

€457.46

Popis:

Veľkoobchod 14pcs Pro make-up Štetec Pre Nadáciu Prášok Obrys Blusher Korektor Miešanie Eyeshadow Kozmetické Nástroje Vlastný Label

Funkcie

Štetiny vyrobené z high-kvalitné mäkké nylonové vlasy sú jemné, hladké a mäkké pre vašu pokožku tváre. Vhodné na skladovanie a prepravu, ideálny pre cestovanie. Funkcia:prášok,nadácie,obrys,eyeshadow, červenať, pery a iné použitie na tvár,oči,atď. Ideálne ako pre každodenné použitie, a profesionálne použitie.

Špecifikácie

Celková dĺžka:cca 18 cm Štetiny dĺžka:cca 4,5 cm Package: 14pcs štetec/funkcie opp vrecko alebo taška

Vlastné Označenie

Normálne sme print private label na kefy rukoväť v jednej farbe. min. objednávka je 50 sád. Kontaktujte nás, prosím, potvrďte na mieru podrobnosti.

Teplé Tip

Prosím, vyčistite produkt pred použitím. Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Ak sa vám páči táto položka,prosím, pridajte ho do svojho "Zoznamu Želaní" Ak sa vám páči náš obchod,prosím, pridajte ho do svojho "Uložiť Zoznam"

Doprava

1.Tovar vám bude dodaný do 2-5 pracovných dní po platby prijaté. 2.Tovar vám bude dodaný prostredníctvom E-paket,Čína Príspevok Registrované Air Mail,DHL,FEDEX,UPS,TNT, atď. 3.Pre E-paket,Zvyčajne dodacia lehota je o 7 až 15 dní, AU,Severnej Ameriky,Európy... 4.Pre Čínu Príspevku Registrovaný Air Mail,normálne 20-45 pracovných dní pre dodanie. USA:15-40days UK/AU/CA:25-45 dňoch Iné:35-55 dní Brazília/Mexiko/Čile atď ďaleko krajiny,45-60 dní v normálnom stave, okrem špeciálnych. ale niekedy medzinárodné dodávky je highed závisia od miestnych zvykov a pošta.Ak nechcete prijímať položky na čas,pls ihneď nás kontaktujte pre ďalšiu pomoc.

Spätná väzba

O spokojnosti zákazníkov je pre nás veľmi dôležité! Prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek, ak ste spokojní s našimi položky alebo služby. Ak ste unsatified alebo máte nejaké problémy,kontaktujte nás prosím namiesto otvorenia sporu alebo odchode negatívnu spätnú väzbu,budeme sa snažiť pomôcť vám.Ďakujeme za pochopenie.

Kontaktujte nás

Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete akúkoľvek pomoc,neváhajte a kontaktujte nás! Môžete sa obrátiť na nás zanechal nám odkaz na Golstroj.sk TradeManager alebo nám napíšte!

Štítky: make-up, Kefa, morská víla barbie make-up štetec, sada, eyeshadow make-up set, knurling nástroj 01, cosmet, tvár prášok, sklo nástroje, make-up štetce, veľký make-up štetec, sada, cpi hussar.

  • Množstvo: 14pcs
  • Kefa Materiál: Nylon
  • Rukoväť Materiál: Plastové
  • Používa Sa S: Obočie kefa
  • Veľkosť: approx 4.5*18cm
  • Položka Druh: Make-Up Štetec
  • Názov Značky: Mňa Clovor
  • Číslo Modelu: CPI-01
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty