Hrniec Pan Rack Organizátor Nastaviteľný Držiak Kuchynskej Linky Špajzu Pokrievky
Hrniec Pan Rack Organizátor Nastaviteľný Držiak Kuchynskej Linky Špajzu Pokrievky
Sku: g84786
(0 Recenzie)
Novinka

€3.27 €6.05

Popis:

Popis:

Jednoduchá Montáž v 3 Metódy - Horizontálne na jednej strane, vertikálne na jednej strane, vertikálne na oboch Stranách. Veľkosť a smer to pán organizátor modul môže byť upravené podľa vašich potrieb, vám dáva väčšiu flexibilitu pri organizovaní vaše hrnce a panvice.

Fit Väčšiny Veľkostí Hrnce a Panvice - Aktualizované hĺbka M tvar groove, čo hrniec rack organizátor má panvice a pot viečka pekne kým vertikálne použitie.

Nastaviteľné Priehradky - Náš pot organizátor je navrhnutý tak, aby sa nastaviteľná, takže si môžete nastaviť pozíciu každej delič, vám umožňuje ukladať rôzne veľkosti panvice a hrnce.

Veľké Skladovacie Kapacity & Kompaktná Veľkosť - Náš pot a pan organizátor má 5 alebo 8 úrovní, čo vám umožní ukladať 5 alebo 8 a viac (skladaný) na hrnce a panvice. Kompaktný dizajn vám ušetrí veľa miesta vo vašej kuchyni.

Výrazne Pomáha Usporiadať Riadu - už sa nemusíte starať o vaše kuchyňa je neporiadok a nie je možné nájsť váš riad, keď ju budete potrebovať. Náš pot organizátor modul vám pomôže, aby vaše hrnce, panvice, pokrievky, podnosy, tácky, taniere, cookie listy a krájanie dobre organizované.

Špecifikácia:

Materiál: IronMaterial: Železný drôt

Povrchová úprava: striekanie plastov

Veľkosť: cca.(Celkovo)

5 Úrovní: 25.5x38x21cm/10x15x8.3 palca

8 Úrovniach: 37.5x20.5x43cm/14.76x8.1x16.9 palec

Balenie Obsahuje:

1 Kus Pan Organizátor Rack

Poznámka:

Farba sa môže mierne líšiť vzhľadom na kalibrácie farieb jednotlivých monitor.

Prosím, nechajte mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: pi pan, držiak telefónu, kuchyňa storag, regály organizátor, kichen nástroj, hrniec polica, špajzou box organizátor, casserol, kuchynský nástroj, escurreplatos cocina.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Kov

Súvisiace produkty