MIDOON Stieračov na Renault / Dacia Dokker Fit Háčik Arms / Pinch Tab Rameno 2012 2013 2016 2017 2018
MIDOON Stieračov na Renault / Dacia Dokker Fit Háčik Arms / Pinch Tab Rameno 2012 2013 2016 2017 2018
Sku: g84950
(0 Recenzie)
Novinka

€9.34 €16.99

Popis:

Nový Obchod Otvorenie . budeme dávať darčeky do top 50 zákazníci, ktorí si stierače, obmedzený počet, prvý príde, prvý berie

Formálny Záväzok. Naše výrobné produkty vám najvyššiu kvalitu za najnižšiu cenu.

Nie je Fit PRAVEJ STRANE JEDNOTKY (RHD) Vozidlá

Ak potrebujete stieračov pre správne jazdy, prosím, kontaktujte nás.

Modelu Vozidla: Pre Dacia Dokker

Model Rok: 2012 - 2016

Čepele Typ: J háčik

Blister balenie: 22" & 16"

Zadný Stierač: 11"

Modelu Vozidla: Pre Dacia Dokker

Model Roka: 2017 - 2018

Čepele Typ: Pinch tab

Zadný Stierač: 11"

Stav: 100% Zbrusu Nový Nepoužitý (Kvalita Skontrolovať pred odoslaním) Zloženie: 2ks (Spolujazdca a Vodiča Strane) Vyrobené: Vyrobené v Číne Materiál: High Grade Prírodného Kaučuku zaručuje maximálny výkon, Ak tieto modely sú rovnaké a stierač rozhranie je iný, prosím, kontaktujte nás pre overenie. Výhody : Dlhšia životnosť.grafit-zmesi prírodnej gumy je odolný voči teplu a a ozónu zhoršenie zlé poveternostné podmienky, ktoré robí to trvať až 40% dlhšie ako ostatné značky stieračov. Urobili sme to viackrát Jasnejšie viditeľnosť. Napätie klenuté ocele robí tlak dobre rozmiestnené na povrchu čelného skla a v dôsledku toho gumy kontakty aj s čelné sklo, ktoré ponúka hladké obrúsky a čistejšie vízie s malým vŕzgať Vynikajúci výkon pri vysokých rýchlostiach. lúč a hybridné stieračov majú aerodynamický dizajn s spojler. Časť sila vetra klesá držať stieračov na čelné sklo a zabrániť lift-off počas jazdy pri vysokých rýchlostiach Poznámka: 1. Nepoužívajte stierač na očistenie niečo ťažké, ako je sneh alebo dážď, ktorý má mrazené 2. Aby sa zabránilo kupovať zlou stierač, kupujúci by mali venovať pozornosť rok o kúpe a popisom v fotografiu Pred podaním objednávky. V prípade, ak kupujúci nebude vedieť, či stieračov je vhodné pre vaše auto, prosím, kontaktujte nás, Prosím, uveďte svoj model a rok, dáme vám odpoveď do 24 hodín, Ak kupujúci robí chyby spôsobené nešetrným prehliadania, nebudeme vám vrátenie peňazí alebo odoslať objednávku 3. Pretože každý je pochopenie farba je odlišná, a mobilného telefónu alebo počítača, softvéru je rôzne, môžu byť niektoré rozdiely farieb, prosím skutočné farby produktu prijatá ako štandard 4. Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás a my vám rukoväť pre vás v prvý raz. Vezmite prosím na vedomie, že sme poskytovať jasné obrázky a merania. Aby sa zabezpečilo, že naše výrobky sú to, čo potrebujete. - vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby rozdiel 0,1-0,5 cm.

Štítky: dacia logan prepínač, clio iv, nexia, clio iv renault, dacia logan 1, renault logan, renault captur, dacia dokker, h4, vzduchový filter renault.

  • Položka Šírka: 5cm
  • Druh Materiálu: Prírodný kaučuk
  • Názov Značky: MIDOON
  • Špeciálne Funkcie: Čistenie windshiled
  • Položka Hmotnosť: 0.4kg
  • Názov Modelu: MD-1207-10
  • Rok: 2017Year
  • Položka Výška: 5cm
  • Umiestnenie: PREDNÉ
  • Externé Testovanie Certifikácia: ISO9000

Súvisiace produkty