20pcs/veľa AB srdce láska 3d zliatiny nail art, ozdoby dodávky kamienkami drahokamy kovové klince príslušenstvo DIY nechtov šperky, prívesky
20pcs/veľa AB srdce láska 3d zliatiny nail art, ozdoby dodávky kamienkami drahokamy kovové klince príslušenstvo DIY nechtov šperky, prívesky
Sku: g84951
(1 Recenzie)
Novinka

€6.80 €13.60

Popis:

Upozornenie :

Prosím, napísať správne a podrobné dodaciu adresu (meno a priezvisko, ulica, mesto, štát, psč, telefón)

Informácie O Produkte:

Materiál: Zliatina+Drahokamu Vyrobené ručne, svetlé farby a vynikajúcu kvalitu. Tento výpis je 20 kusov

Aplikácia:

Naneste niekoľko kvapiek na nechty, lepidlo na hotové manikúra a miesto toto kúzlo na požadovanú oblasť, Alebo priviesť ich k vašim obľúbeným nechtov tech na ďalšie stretnutie.

Ako Používať:

Krok 1: naneste vrstvu základným náterom a vyliečiť ju. Krok 2: naneste vrstvu vaše obľúbené nechty gélové farby a vyliečiť ju. 3. krok: Naneste lepidlo na nechty povrch pre dekorácie. Krok 4: Používajte svoj nechtov nástroj na svetlo svoje príslušenstvo. Krok 5: Dať príslušenstvo na správnom mieste. Krok 6: Aplikujte vrchný náter a vyliečiť ju.

Prijímame kreditné karty WebMoney WM TT Western Union Qiwi peňaženky, a tak ďalej. Kupujúci je potrebné zodpovednosť za žiadne dane alebo cla, ktorá sa účtuje podľa ich miestnej samosprávy, ak nie je žiadne poplatky.

Dodacia Lehota: ePacket Do USA: 7 až 15 dní Čína Príspevok Air Mail/Singapur Príspevok: Okolo 25 Pracovný Deň Dodacia lehota pre Rusko bude 30-50days alebo dlhšie kvôli prísne miestne colné kontroly. Dodacia lehota pre Brazília bude 50-100days alebo dlhšie kvôli prísne miestne colné kontroly. Ak sa rozhodnete DHL, Fedex, EMS, UPS shipping bude rýchlejšie, zvyčajne 7 až 15 pracovných dní. Pokyny budú spracované v priebehu 72 hodín. Budete informovaní on-line, keď je dodávaný a sledovanie informácie zvyčajne bude aktualizovaný v priebehu 72 hodín.

Robíme kontrolu kvality pred odoslaním sa položky. Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po ich obdržaní. Všetky e-maily odpovedáme najneskôr do 2 pracovných dní. Ak sa chcete vrátiť parciel, prosím, jednoducho vrátiť k nám, do 30 Dní, v pôvodnom stave. Kupujúci by mal platiť za vrátený nákladnej dopravy. Potom môžeme vystaviť plnú náhradu, aby ste po vrátené položky prišli na náš sklad

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.Ak máte akékoľvek otázky , prosím neváhajte a kontaktujte nás. Pekný deň. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Sme vám vždy poskytnúť vám najlepšie služby a produkty.

Štítky: spot light hyundai, lg g5 selfie svetlo, spot light op klip, teddies plyšové 5 cm, strapy sandále pánske, strapy čierne nohavice, ted hovorí manželstva, trend mužov náhrdelník, steakers nike boys.

  • Množstvo: 20pcs/veľa
  • Materiál: Kov
  • Položka Druh: Drahokamu & Dekorácie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Hmotnosť: 40g
  • Číslo Modelu: LF1101#-LF1120#
  • Veľkosť: Suitable

Súvisiace produkty