800-2700Mhz 1 na 2 spôsoby, /1 3ways N Ženské Power Splitter Dutiny Delič pre 2g, 3g, 4g Mobilný Signál Booster GSM 4G Repeater
800-2700Mhz 1 na 2 spôsoby, /1 3ways N Ženské Power Splitter Dutiny Delič pre 2g, 3g, 4g Mobilný Signál Booster GSM 4G Repeater
Sku: g85133
(2 Recenzie)
Novinka

€8.36 €14.17

Popis:

Balenie Podrobnosti

1 na 2 spôsoby, ako Deliča / 1 až 3 Spôsoby Power Splitter

Tento odkaz je len 1 na 2 Spôsoby, ako Power Splitter a 1 až 3 Spôsoby Power Splitter,Nie vrátane Booster!!

1 2Ways/1 až 3 Spôsoby Power Splitter 800-2700mhz N Ženské Dutiny Delič pre CDMA siete GSM, UMTS AWS 3G, 4G LTE Signálu Repeater Booster Antény Predajné miesto: Sa vzťahujú na celulárnej mobilný komunikačný systém signálu,CDMA800, GSM900 / 1800,PHS,3G(vrátane TD-SCDMA/ WCDMA / CDMA2000),2.4 GHz band dopredu kompatibilitu WLN a iné komunikácie vzor. Predajné Miesto: 1.2 Spôsob, ako Splitter/3Way Splitter 2.Frekvencia 800-2500Mhz 3.Max. Výkon 200W 4.Kvalitné rozbočovač so nízke straty

Doprava:

1. Tovar bude dodaný, aby ste poskytli na Golstroj.sk, prosím, potvrďte adresu jasne pred objednávky. 2. Po potvrdenie platby, budeme potvrdiť vašu adresu opäť prostredníctvom e-mailu. ak je niečo zle, kontaktujte nás okamžite, na odpoveď sa berie ako správnu adresu a lodnej dopravy . Nie sme schopní zodpovedný za neplatnú adresu, a neprijímame žiadne zmeny, keď sme zasielanie tovaru. 3. Uveďte, prosím, vaše telefónne číslo a to aj v prípade, že sa niečo stane, oneskorenie, čas doručenia. 4. Budeme lodné mimo tovar v dodacej lehoty po potvrdiť platbu. 5. Budeme vám sledovacie číslo potom, čo sme sa dodáva svoj tovar. Môžete skontrolovať tovar po 24 hodinách (Express potrebovať nejaký čas, ak chcete obnoviť informácie na stránke) 6. Prepravujeme tovar do mnohých krajín prostredníctvom DHL, Fedex, UPS, EMS pre ťažké stroje, môžete si vybrať spôsob, ako ušetriť náklady, ako sú Čína Príspevku Registrovaný Air Mail(menej ako 2 kg a oveľa pomalšie ako iné spôsoby, môže trvá 50-90 dní príchodu Vysoké riziko).

Platby:

1. Akceptujeme platby cez Alipay a Paypal(je potrebné zaplatiť príplatok) 2. Pred poriadku, skontrolujte prosím váš nákupný košík jasne a uistite sa, že budete platiť za nich. 3. Bez zaplatenia kupujúcim sa sťažovali. 4. Po ste zaplatili. bude to trvá 24 hodín, spracovanie, po potvrdenie platby, budeme pripraviť položky.

Návrat politiky:

1. 1 rok záruka(validness od dátumu zakúpenia) 2. Nemôžeme akceptovať vrátenie bez kvality problém. Ak je položka majú problémy s kvalitou prosím, kontaktujte nás najneskôr do 3 pracovných dní od dátumu prijaté zásielky. 3. Prosím, majte na vrátenie tovaru, ako originálnom obale, a doprava s sledovania Č. 4. Prosím, napíšte svoje Golstroj.sk ID, adresu, telefónne číslo položky, ako ste zaplatili, a váš problém v papierovej s vrátením tovaru. 5. Pre a späť a príplatok a nákladné, sú kupujúceho zodpovednosti.

Spätná väzba:

1. Ak ste spokojní s našimi tovar a služby, prosím, prenájom 5-Hviezdičkový pozitívne na nás. Ste spätná väzba je pre nás veľmi dôležité podporiť nás ďalej !! 2. Z nejakého dôvodu nie ste spokojný s nami, prosím, kontaktujte nás pred ľavý neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, budeme sa snažiť vyriešiť vaše problém čo najskôr. 3.Komunikačné pripojenie s každým. veríme. Neváhajte nás kontaktovať s vašou pacienta cez trademanager, e-mailom, nechajte nás vyriešiť váš problém v dobrej ceste.

Štítky: auto booster, oblasti gsm signálu booster, lintratek 4g auto, 2g 3g, 4g gsm mobilný signál repeater, endoskopu smartphone, booster signálu celulárnej siete, zosilniť celulárnej, lipotech gsm booster, jammer signál, auto booster.

  • pre mobilný signál booster: 4G LTE Vnútorné Stropné Antény 2G 3G UMTS 4G anténa
  • Názov Značky: xywell
  • Funkcia: LTE Mobile GSM Repeater Anténa
  • Vhodné pre: Práca pre 2G, 3G, 4G Signál booster
  • Predajné Miesto: pre Mobilný Telefón Signál Booster Repeater Zosilňovač 2g, 3G, 4G
  • Číslo Modelu: CASP2N 3N
  • Príslušenstvo: 1 3ways N Ženské Power Splitter,1 až 2 spôsobmi N Ženské Power Splitter
  • Frekvenčný Rozsah: 800~2700MHz
  • Konektor: N-female konektor

Súvisiace produkty