Detský Stan Princess Princ Hrať Dom Detí Playhouse Krytý Prenosné Skladacie Teepee Vonkajšie Hračky Stany pre Deti
Detský Stan Princess Princ Hrať Dom Detí Playhouse Krytý Prenosné Skladacie Teepee Vonkajšie Hračky Stany pre Deti
Sku: g85462
(0 Recenzie)
Novinka

€20.66 €30.39

Popis:

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } Premium Materiál: stanu Polyester textílie a plastová tyč, a prenosné stan je možné ľahko čistiť a sušiť rýchlo, stan je netoxická a farieb rýchlo. A oka windows stanu bude vetraná a umožňuje vzduchu vo vnútri stanu čerstvé.

Imitable Dizajn: stan funkcie jemné dizajn a vynikajúci vzhľad. Deti sa môžu zabaviť v stane, a stanu pomoc deťom, zvýšiť ich telesnú koordináciu a iination.

Ideálny Darček: stan funkcie jej rozkošný vzhľad byť ideálny darček k narodeninám pre chlapcov a dievčatá. Na rozdiel od zvýšenie iination detí, stan môžete tiež dať deťom súkromný priestor pre nich, kde môžu mať viac zábavy náhodne.

Vhodná Veľkosť: stanu opatrenia o 103x69x93cm veľkosť, ktorá môže poskytnúť dostatok priestoru pre 2 alebo 3 deti, bavte sa vo vnútri. Môžu relaxovať sami a majú tea party, alebo im pomôcť reenact scény z rozprávok.

Robustný Výhoda: stan je odlišné od hradu a dekorácie stanu sú ľahko rozpadla, náš stan je oveľa silnejšie, takže sám život-ako dom, v takom prípade sa deti môžu zabaviť v nej voľne a bezpečne.

Funkcie:

1.Vysoko kvalitné a módne.

2. Vystupoval podľa ekologických materiálov, netoxický a bez chuti, stanu prispieva k rastu detí.

3. Užitočné lectual vývoj detí a zlepšiť ich praktické schopnosti.

4. Vystupoval do nových modelov a rôznych farebných prevedeniach stretnúť sa vaše dieťa potrebuje.

5. Výroba z hrať dom je podporovaný pojem hrad rozprávky, tejto krásnej, mimoriadne hrať dom môže pomôcť sen o vaše deti prísť pravda.

6. Je to svetovo nejroztomilejší hrať dom stan, vytvorenie súkromného priestoru pre vaše dieťa, ktoré môžu byť použité pre zábavu, čítanie a relaxačné dieťa. Okolo sn, play domu by sa nemala nechať komárov prejsť od vášho dieťaťa. Skladovanie stan môže byť obsadené 3 deti.

7. Vyrobené z vysoko kvalitného polyesteru, stanu je tiež veľmi pohodlné, odolné a ľahko sa čistí.

8. Stan je Vhodný pre vnútorné a vonkajšie miesta, ako napríklad domov, škôlka, záhrade, park, atď.

Špecifikácie

Farba:Ružová

Materiál:Polyester

Veľkosť:103x69x93cm

Obsah Balenia:

1 * hrať stan

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: star baby stan, diys detský stan, fold strany stanu, markíza stan, tipi stan deti chlapcov, wigwam, tábor vonkajší stan, dieťa stan, deti stan, teepee.

  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Polyester

Súvisiace produkty