Auto Tablet Držiak Mobilného Telefónu Držiteľa Klipy Svorky Zadné Sedadlo Montáž Stabilný Supportor Pre IPhone Xiao IPad Auto Príslušenstvo
Auto Tablet Držiak Mobilného Telefónu Držiteľa Klipy Svorky Zadné Sedadlo Montáž Stabilný Supportor Pre IPhone Xiao IPad Auto Príslušenstvo
Sku: g86065
(2 Recenzie)
Novinka

€8.07 €10.62

Popis:

Špecifikácia: Typ: Sedadlá držiaka telefónu Materiál: Plast+ Hliníkové zliatiny, Farba: Čierna, Červená

Vlastnosti: 360 rotačné sedadla späť držiaka telefónu môže byť o 360 stupňov a otáčať voľne podľa vašich rôzne potreby, vám poskytujú najlepší pozorovací uhol a pomocou skúseností. Stabilné inštalácie spona netriedené stlačením teleskopická typ spony dizajn môže poskytnúť 10-krát využitie energie v porovnaní s normálnym typom. To je stabilný a už sa nebude triasť, aj v hrboľaté ceste. Teleskopické rameno sedadla späť držiaka telefónu vlastní teleskopické rameno, ktoré vám môžu pomôcť upraviť vzdialenosť medzi digitálne zariadenia a vaše oči. Duté dizajn Tam sú niektoré duté návrhy na telefón svorka, čo je výhodné pre nabíjanie alebo prevádzku digitálneho je bočné tlačidlo. Rozsah použitia sedadlá držiaka telefónu je veľmi vhodný na základe 12.9 palcový digitálne zariadenia, ako sú inteligentné telefóny a tablety. Tanky je teleskopická pracka, ale tiež je kompatibilný pre autá s rôznymi sídlo typy.

Package Zahrnuté: 1x Sedadlá držiteľ

Robiť dropshipping ?

Áno,sme robili.Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás.

Výroba Karta Bezpečnostných?

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von.

Keď je zásielky zaslanej?

Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím, sviatkov, a tak ďalej. Ak objednávka nebude prijaté v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Ako sa o peniaze?

Vrátenie peňazí v prípade, že položka nezodpovedá popis alebo chybné.

Ak sú tam nejaké iné problémy , Kliknite na Pomocníka

Štítky: kožušiny tablet auto, kolesá mavic vzduchu stojan, lg mobilné gadgets, e ink xiao, auto pokrýva zadné sedadlá bielizeň, podpora tablet, dbajte na to, ak47, android tablet, iphone telefón gadgets, držiak do vozidla telefón.

  • Farba Meno: čierna
  • Materiál: Plast+ Hliníkové zliatiny
  • Druh: Sedadlá držiaka telefónu
  • SKU: 24033
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: LEEPEE

Súvisiace produkty