Ortopedické Korzet Späť Rovnátka Skolióza Späť Pásu Podpora pre Mužov, Ženy, Bolesti Chrbta, Ramien Obväz Nové držanie tela Corrector B002-1
Ortopedické Korzet Späť Rovnátka Skolióza Späť Pásu Podpora pre Mužov, Ženy, Bolesti Chrbta, Ramien Obväz Nové držanie tela Corrector B002-1
Sku: g86367
(1 Recenzie)
Novinka

€10.16 €11.05

Popis:

Muži Ženy Magnetický Pás Ortopedické magnetoterapia Korzet Späť držanie tela Corrector Ramenný Chrbta držanie tela Oprava Podrobnosti Popis Názov Značky: Aofeite Číslo Modelu: AFT-B002 držanie tela corrector chrbta s 10 magnety názov Položky: bolesti chrbta magnetické držanie tela podpory ortézy Farba: Biela,ružová,čierna Materiál: Neoprén Veľkosť: S,M,L,XL,XXL Funkcia: Priedušná Funkcia: Bolesti Chrbta Poistný Certifikát: CE & FDA & ISO9001 Typ: Masážny Pás Dodanie Funkcie Pomáha podporovať, pohodlí a zmierniť bolesti & bolesti. Možno nosiť diskrétne pod oblečením nastaviteľné Popruhy pre pohodlie Pomáha vytiahnuť ramenách späť na stojan vysoký & sedieť vzpriamene Priedušného neoprénu s bavlnená podšívka pre pohodlie Vyrobené s pohodlné bavlna podšívka a neoprénová materiálu Unisex Funkcia 1. narovnať a udržať rameno/hornej späť v optimálnej polohe 2. umožňuje obnovenie normálnej svalovej tón 3. úľavu abnormálne stresu na naše telo 4. dáva svojho pleca a hornej späť celý deň úľavu 5. pomáha držanie tela chorých obnoví normálny späť držanie tela

Shijiazhuang aofeite import & Export Co.,Ltd je založená 1982,bývalý názov je hebei anping druhý ortopédia equioment factory, ktorá patrí k aofeite(h,.k)zdravotnícke zariadenia co.,ltd je komplexná obchodná integrácia dizajn,výrobu a marketing.Nachádza v obchodnej a služby zon high-tech zóny,Shijiazhuang Mesto,Hebei Provincie,spoločnosť má pohodlnú dopravu, plynule informácie a elegantenvironment.

Spoločnosť hlavne vyrábať bedrová podpora série,materskej pás série,fixácia podporu série, anti-decubitus vzduchu matrac série atď., ktoré sa vyznačuje bohatou odrôd a primerané ceny,sú predovšetkým vyváža do Európy,Ameriky,Afriky,na Strednom Východe,v Juhovýchodnej Ázii,Japonsku,Južnej Kórei a v iných krajinách a regiónoch.

Od svojho vzniku spoločnosť bola dodržiavanie podnikateľskej filozofie " Excellence,Kvality ",získal dôveru zákazníkov doma aj v zahraničí a tiež založil vlastnú značku spolieha na jeho neustály vývoj,inovácie,vynikajúcu kvalitu,zvýhodnené ceny,neopozeraný dizajn,rôznych diverzifikovaných a úprimné služby.

S "Kvalita Prvý,Prvý Zákazník,Reputaiton Prvý,Služba Prvý" ako jeho princíp,spoločnosti,spolu so všetkými jej zamestnancov,je ochotný vyhrať vašu dôveru a podporu cez úprimné a kvalitné služby na základe vzájomnej a win-win!

Shijiazhuang Aofeite Import & Export Co., Ltd je založené na vlastnú továreň Shijiazhuang AoFeiTe Zdravotníckych Zariadení Co., Ltd, ktorá sa nachádza v Shijiazhuang Mesto, Hebei Provincie Číny. Sme sa odborníka na zdravotnícke a ortopedické výrobky, ako sú Bedrové podporu , bedrový Pás , Turmalín magnetická tepelná zdravé zábaly ,Materskej dovolenky, podpora pásu , Post Tehotenstva brucho obnovy pás zábal, krčka Maternice Golier Trakciu, Lekárske nafukovacie vzduchovom vankúši, Lekárske barly a tak ďalej.

Dostali sme FDA a CE schválené pre všetky naše produkty. Náš najpredávanejší sú hlavne vyváža do Európy, Ameriky, Afriky, na Strednom Východe, v Juhovýchodnej Ázii, Japonsku, Južnej Kórei a v iných krajinách a regiónoch. Aj jeden z našich extra služby je UPRAVIŤ OBJEDNÁVKU. Môžeme vyrábať produkty s dizajnom loga a farbu.

Tešíme sa na spoluprácu s vami!

Štítky: superm, porušenie, bedrovej skolióza, yosyo rovnátka podpora pásu, tela, správne držanie tela, seet, korzet skolióza, späť poprsie, hofner, hhh.

  • Položka Druh: Traky & Podporuje
  • Funkcia: Kosti Starostlivosť
  • farba: biela, čierna, ružová
  • Účinok: Uvoľnenie Bolesti Z Choroby
  • Certifikát: CE FDA ISO9001
  • Položka: Magnetické Držanie Tela Corrector
  • Názov Značky: AO FEI TE
  • Materiály: Neoprén, elastickej tkaniny, pp bary, nastaviteľné stra
  • Materiál: Neoprénová s 10 magnety
  • Číslo Modelu: b002-1
  • Veľkosť: S M L XL XXL
  • Hmotnosť: 0,25 kg

Súvisiace produkty