Deti Mat Dieťa Hrať Mat Deti Koberec Gym Fitness Rám Činnosť Plot Hračky
Deti Mat Dieťa Hrať Mat Deti Koberec Gym Fitness Rám Činnosť Plot Hračky
Sku: g86726
(0 Recenzie)
Novinka

€23.68 €32.44

Popis:

Funkcie:

OOTDTY 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

★Nastaviteľné Playmat S Mobil: Udržať vaše dieťa šťastné, soothed a baví celý deň! Funkcie nastaviteľné bary,stuhy, teether, textúry a veľa hračiek

★Hrať Mat pre Dojčatá: Tento hrať mat pomáha deti rozvíjať ruky a nohy koordináciu a stimuluje zrak, Contactsenses s pútavé funkcie, vrátane textúry

Prenosné a Ľahké Čistenie: S easy-to-clean povrch & puzdro, táto hra telocvični je tiež ľahko zbaliť pre skvelý deň & o s baby! chlapci & dievčatá vo veku 0 mesiacov & nahor.

★3 Spôsoby, ako Hrať: Táto bruško čas mat ponúka nekonečné spôsoby, ako stimulovať dieťa v jeho zmysly a 3 zábavné spôsoby, ako hrať na pomoc vaše vývoj dieťaťa: Bruško Čas, Ležal a Hrať a Sedieť a Hrať.

★Mäkké Textúry Mat & Vymeniteľné Prívesky: Vyrobené z prémiových materiálov, táto rohož je odolná a komfortná pre pohodlné dotyk, vďaka čomu sa vaše dieťa hrať voľne na to. Okrem toho, hrať mat prichádza s 5 prívesky. Môžete nainštalovať na bublina piliera alebo odpojte samostatne pre dieťa hrať. Roztomilý vzhľad prilákajú detskú pozornosť pridať ďalšie potešenie.

★100% Záruka Spokojnosti,Či tam je nejaký problém s používaním produktu, prosím kontaktujte ma a vyriešiť problém.Pre vás, ak chcete znovu Odoslať alebo vrátenie peňazí, Prosím, nedávaj nízke skóre priamo.Ty a ja oboch stratiť peniaze, ak im dáte len zlé recenzie.Ďakujem vám, Vážený zákazník!

Farba: viď obrázky

Materiál:plast

Predaja Spôsobom : Maloobchod, Wholesal,Drop Shipping

Veľkosť: Jedna Veľkosť

Dĺžka:80 cm(31.5 v)

Šírka:80 cm(31.5 v)

Výška:50 cm(19.69 v)

Množstvo: 1set

Poznámka:

Ak máte veľké množstvo (potrebujete len za 50 dolárov), prosím, neváhajte ma kontaktovať, budem vám PREKVAPENÝ CENU(viac v množstve, nižšia cena), vďaka!

Veľkosť Pre Ručné Meranie, môže byť 0 až 2 cm chyba, patrí k bežným javom.

A vzhľadom k rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje:

1 x Dieťa plot fitness rám playmat

18 xOcean Gule

5 x prívesky(3x bell prívesky, 1x zrkadlo prívesky, 1x handričkou knihy)

Štítky: baby gym dreva, mat hrať, deti mat, tikes batoľa telocvični, európska koberce, dieťa jogy, detská posteľ železničnej, vnútorné playpen, big baby fitness, dieťa mat.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vekové Rozpätie: 12+y
  • Rozloženom Stave Veľkosť: 56 cm
  • Pohlavie: Unisex
  • Číslo Modelu: N84E7HH1001020-BL
  • Materiál: Plastové
  • Zložené Veľkosť: 10 cm