6 Nohy Nafukovacie Vianoce, Santa Claus Lezenie na Strom Vianočné naháňania Psa L69B
6 Nohy Nafukovacie Vianoce, Santa Claus Lezenie na Strom Vianočné naháňania Psa L69B
Sku: g86778
(0 Recenzie)
Novinka

€44.17 €51.97

Popis:

Funkcia:

OOTDTY 【štedrý VEČER DEKOR, BULID-V 3 LED SVETLÁ] vyzýva - 3 led svetlá sú stanovené vo vnútri, Svietiť v tme oko-lov svetlé, čisté, biele LED svetlá, ktorý, aby to vyzeralo, ideálny pre vonkajšie vianočné noc dekorácie!

【SVIETIŤ V TME, BULID-V 3 LED SVETLÁ] vyzýva - 3 led svetlá sú stanovené vo vnútri, Svietiť v tme oko-lov svetlé, čisté, biele LED svetlá, ktorý, aby to vyzeralo, ideálny pre vonkajšie vianočné noc dekorácie!

【JEDNODUCHÉ NASTAVENIE] vyzýva-Stačí pripojiť napájanie a potom sa objaví za minútu. Dodáva sa s adaptérom, zem vkladov, upevnený lanami a postavený v pieskom pre firmu stáť. Vyfúkne späť dole pre ľahké skladovanie. Jednoduché pre Začiatočníkov na použitie!

【VIANOČNÉ KRYTÝ VONKAJŠÍ DEKOR] vyzýva - Táto dekorácie je možné používať ako vo vnútri a vonku! Vrecko v dolnej časti je navrhnutý pre ťažký predmet, aby ho platili. Ideral pre každú príležitosť.Vonkajšie dvore Vianočné ozdoby sú vyrobené z nepremokavých a ohňovzdorné nylon, ale dúchadlo a transformátor nie sú nepremokavé, prosím, nepoužívajte ju v daždi.

【100% Zákaznícky Servis] vyzýva Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov, prosím, obráťte sa priamo na nás, my vám radi pomôžeme a vždy sa tam s vami.

Špecifikácia:

Veľkosť: 6 Ft Nafukovacie

Materiál: nepremokavé polyesterové tkaniny

Vstavaný svetelný zdroj: LED žiarovka

Fixné lano: Nylon fixné lano

Package vrátane:

2 x Zem stávky

1 x Power Dúchadlá

2 x Tether

3 x Led svetlo

1 x Transformer

1 x Nafukovací stromček

Štítky: vzduch hrad, bábika, čiapky santa claus, vonkajšie santa claus, vianočné nafukovacie santa, dospelých sex, zelená santa claus, vzduch bábika, neon santa claus, bábika inflat.

  • Číslo Modelu: L69B9FF200864-USA

Súvisiace produkty