RZ Elektromagnetického Poľa Žiarenia Detektor Tester Emf Meter Nabíjateľná Ručné Prenosné Počítadlo Emisií Dozimeter Počítača
RZ Elektromagnetického Poľa Žiarenia Detektor Tester Emf Meter Nabíjateľná Ručné Prenosné Počítadlo Emisií Dozimeter Počítača
Sku: g86885
(4 Recenzie)
Novinka

€8.93 €13.73

Popis:

10807099789657367 HOT PREDAJ

RZ Elektromagnetického Poľa Žiarenia Detektor Tester Emf Meter Nabíjateľná Ručné Prenosné Počítadlo Emisií Dozimeter Počítača Jeden stroj s dvojakým použitím, súbežnú detekciu, elektrické a magnetické pole žiarenia; zvuk a svetla, alarm, automatická alarm za bezpečnosť hodnota; data lock, jedno-tlačidlo na uzamknutie žiarenia hodnota; LCD grafický displej žiarenia hodnota trend; žiarenia hodnotenia, intímne, pripomienku, či súčasné žiarenia hodnota je bezpečná; vzhľad Štýlové a jednoduché ovládanie jednou rukou, ľahko sa pohybovať alebo opatrenie na mieste. Funkcia Tento merač môže test elektrického poľa žiarenia a magnetické pole emisií na dosiahnutie optimálneho výsledku skúšky. Používa sa na test a zistite, elektromagnetické žiarenie situácia vnútorné a vonkajšie. Je vybavený zabudovaným elektromagnetického žiarenia senzor, ktorý je možné zobraziť žiarenia hodnota na LCD digitálny displej po spracovaní kontroly, micro-čip. Jeden nástroj s dvoma používa,to môže vyskúšať elektrické pole a magnetické pole žiarenia v rovnakom čase. Zvukový-svetelný alarm,ak výsledok skúšky presiahne bezpečnú hodnotu, zariadenie bude alarm automaticky. Údaje zamykanie,jeden-key lock žiarenia hodnotu. LCD displej hodnoty pre jednoduchšie čítanie. Žiarenie hodnotenia, pripomeňte si, či žiarenie hodnota je bezpečné alebo nie. Vedenie údajov Nízka energetická výzva Auto power-off, Módny dizajn,jednoduché rukou, je ľahko prenosný a urobiť z oblasti merania. Špecifikácie

Elektrické fiend

Magnetické fiend

Jednotka

V/m

µT

Presnosť

1V/M

0.01 µT

Rozsah

1-1999V/m

0.01-19,99 dolárov µT

Alarm Prahovú Hodnotu

40V/m

0.4 µT

Čítanie Displej

3-1/2 -digitálny LCD

Test Pásma

5Hz-3500MHz

Času Odberu Vzoriek

Cca. 0,4 Sekundy

Režim Merania

Duálny režim v rovnakom čase

Nad Rozsah Označenie

LCD displej maximálny rozsah merania

Prevádzková Teplota

0°C-50°C/30℉~122℉

Prevádzková Vlhkosť

Relatívna Vlhkosť

Zdroj Napájania

3,7 V Lítiová Batéria

Položka Veľkosť

130X60X25MM

Položka Hmotnosť

121g

Veľkosť Balenia

60X25X133MM

Hmotnosť Balenia

0.160 kg Package zahrnuté 1 x Elektromagnetického Žiarenia Detektor 1 x užívateľská Príručka (po anglicky)

O Platbu

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O zásielke

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: dozimeter geiger, rádio radiátorov, aktuálne tester, tester tranzistor, muži počítača, detektor emf, počítadlo ciferný, starožitný geigerovy, svorka medzi takéto osobnosti patrí meter, arduino senzor.

  • Názov Značky: RZ
  • Funkcia 3:
  • Funkcia 5:
  • Model: WT3121-WINTACT
  • Funkcia 1:
  • Certifikácia: ROHS
  • farba: Orange + Čierna
  • Funkcia 4:
  • Funkcia 2:
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Plastové

Súvisiace produkty