MST-90+ Regulátor Napätia Diagnostický Nástroj Pre ICOM aktualizáciu softvéru, Programovanie napájanie nabíjačky MST90 - 3days podporu!!
MST-90+ Regulátor Napätia Diagnostický Nástroj Pre ICOM aktualizáciu softvéru, Programovanie napájanie nabíjačky MST90 - 3days podporu!!
Sku: g87189
(1 Recenzie)
Novinka

€164.62

Popis:

Poznámka : prosím, nenechajte štart motora počas procesu napájania, kým sa nabíjanie vozidla, aby sa zabránilo poškodeniu zariadenia spôsobené nepriaznivé plnenie

Táto nabíjačka je vhodná len pre 12V lead-acid battery nabíjania

Popis

Automobilov, Programovanie Určených Výkon Vlastnosti

DC napätie: 14.2 V

Menovitý prúd: 120A

Menovitý výkon: 1700W

Zvlnenie a šum: 100mVp-p

Automobilov, Programovanie Určených Príkon Vlastnosti

Menovité vstupné napätie: 220V (+/-20%)

Frekvenčný rozsah: 40-60HZ

Účinník: 0.95

Účinnosť: 85%

Automobilov, Programovanie Určených Na Ochranu Napájania Funkcie

Preťaženie: 90-110% z menovitý výstupný výkon

Cez-napätie: 15V

Prevádzková teplota: -40 - +70 C

Bezpečnosť: UL60950, TUV EN60950-1

Vydržať Napätie: I/P-O/P:3KVAC I/P-FG:1.5 KVAC

Odpor izolácie: I/P-O/P, I/P-FG:100M Ohmov, 500VDC/25 /70%RH

EMC: EN55022, EN61000

2:Keď sa batéria nabíja v priebehu, alebo keď nabíjačku výstupný prúd je nižšia ako 3A,alebo sa bude zobrazovať BATT FULL/DISAB..Keď aktuálne je obnovená na 3,5 A,BATT FULL/DISAB riadok zmizne.

3:Keď nabíjacieho prúdu je viac 100A alebo výstupné napätie prístroja je vyššia ako 15V,prístroj sa bude automaticky odpojiť DC výstup a súčasne osvetlenie BUDÍK, zatiaľ čo UPOZORNÍ indikátor bliká,sprevádzané kvapiek zvuk budíka.Na displeji sa zobrazí"Temperament Vysoké"alebo"Súčasné High". Keď prúdu alebo napätia späť na normálnom rozmedzí,kliknite na FORCF tlačidlo ŠTART,bude drip stop budík.

4:Keď je vnútorná teplota zariadenia je vyššia ako 76℃,potom "VAROVAŤ" začne a zaznie alarm. Keď je teplota nad 80 ℃, že "Temperament High" sa zobrazí, a výstup bude zrušené

5 :Pri vstupe do zariadenia je viac ako aktuálna, alebo cez napätie,to bude horieť vnútornej trubky. Prosím, skontrolujte vstupný prúd & napätie a potom použiť.

6 .Keď nabíjačku je zapnutý, ventilátor 1 sa nachádza na zadnej strane koncového zariadenia,a ventilátor 2 môže začať v rovnakom čase.Skontrolujte, či je nabíjačka nie zastaviť práce a škody spôsobené v dôsledku prehriatia.

Poznámka:

1: Prosím, použite 10A alebo vyššie napájacie zásuvky pripojené zariadenia . P prenájmu dodržiavať všeobecné pravidlá na bezpečné používanie elektrickej energie. Napájanie zásuvka s uzemňovacieho musia byť použitý.

2: Overenie, že spojenie medzi pozitívne a negatívne póly, je správne, keď pripájate kábel klip na batérie alebo na vozidle.

3 : Po nabití drôtu do konektora, prosím, utiahnite právo a zabezpečiť, že spojenie je spoľahlivé a potom zapnite vypínač napájania.

4 : stroj má vysoký tlak, non odborníkov nie sú v prevádzke, aby nedošlo k úrazu elektrickým prúdom.

5:Táto nabíjačka je vhodná len pre 12V lead-acid battery nabíjanie.

Štítky: autodata, bmw icom, softwar, malé cad software, dvd softvér windows 10, icom, ktm jtag, doosan, automobilový výkon procesora, zosi softvéru pc.

  • Záruka: 1 Rok
  • Jazyk: angličtina
  • Názov Značky: diagauto
  • Kvalita: top
  • Elektronické: No
  • Typu Podnikania: Továreň
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vstupné napätie: 220V alebo 110V
  • Externé Testovanie Certifikácia: ce
  • Názov Modelu: 90+
  • Funkcia: auto napätie batérie regulátor /nabíjačky

Súvisiace produkty