Prispôsobený Novorodenca vinyl Prostredí Retro Porušenú Stenu fantasy Fotografie Pozadia Pre Fotografiu Strieľať štúdio
Prispôsobený Novorodenca vinyl Prostredí Retro Porušenú Stenu fantasy Fotografie Pozadia Pre Fotografiu Strieľať štúdio
Sku: g87202
(0 Recenzie)
Novinka

€21.43 €23.81

Popis:

Prispôsobený Novorodenca vinyl Prostredí Retro Porušenú Stenu Fotografie Pozadia Pre Fotografiu Strieľať štúdio

Popis : Materiál: Digitálny látky(chemické vlákna, môže byť súkaná) alebo Polyester Veľkosť: (veľkosť možno prispôsobiť) Č Šev Balenie: Skladanie. Veľkosť: Všetky pozadia sú vytlačené šírka x výška formát. Všetkých veľkostí, ktoré by mohli byť prispôsobené a všetkých veľkostí prísť v jednom kuse,bez švu . Polyester Pozadie : Hrubé,odolné,svetlé farby,Lepšou kvalitou tlače .Môže byť použité viackrát ,vhodné pre profesionálnych fotografov a foto štúdia. Je to ideálna voľba pre fotografov. Poznámka: Polyester možno umývateľný ,nezmizne.Môžete ju použiť v/vonku. Tenké-Vinyl pozadie : Tenký (aj trvalé),mäkký,ľahký,lacnejšie a svetla ako polyester kulisu. Je vhodný pre jednorazové použitie(ako sú narodeniny party),rodinné fotografov Poznámka: nedovoľte, aby tenké vinyl pozadí dotknúť vody. keď nájdete stopy na pozadí,môžete použiť mierne vlhké navlhčenou handričkou utrite ju. Počítač-vytlačené v pozadí funkcie : 1.Počítač-vytlačené na sýte farby,vysoké rozlíšenie obrazu 2.Viac odolné,nižšia hmotnosť,ľahšie čistenie,vhodné pre outdoorové akcie. 3.Ideálny umenie pre štúdio, udalosti alebo doma fotografie a dekorácie. 4.Žiadny zlý zápach. 5.Matný povrch na zníženie odraz Teplé Pripomínať : Položka farba môže mať farebný rozdiel od obrazovky zobrazuje, vzhľadom na monitor a obrázok streľba, prosím pochopiť. Položka je zložený lode von, tak to je jednoduché mať vrásky. Toto je spôsob, ako odstrániť vrásky. 1.Roll to až tesne s valec na 3-4 dni, bude to ok. 2.Radšej tepla s žehlička na ZADNEJ strane položku, potom to bude hladká znova.

O nás :

Sme Výrobca Fotografovanie udalostí, ktoré majú 10 rokov skúsenosti v tomto odvetví.Preto sme sa poskytne primeraná cena, vysoká kvalita, najlepšie služby, rýchle dodanie čas pre vás.Akékoľvek otázky ,stačí napísať správu a my sa budeme snažiť podporovať vás v každom čase .

Poznámka:

1. Custmer vzory sú k dispozícii.

2. Prút pocekt je possbile pre nás, kým extra rukoväť poplatok je potrebné.

3. Máme viac ako desať tisíc rôznych pozadia pre váš odkaz. Môžeme nájsť a poslať

na podobné pre vaše rýchle vzhľad a zároveň, dajte nám vedieť na tému/štýl sa vám páči.

4.U nás je to možné KOMBINOVAŤ DOPRAVA

5,Rôzne pravidelné veľkosti, ako 5 x 5, 5x7, 8x8, opasok 8x12, 7x10, 8x10, 10x12, 10x10, 8x15 a 10x20ft je možné, že nás podľa našom katalógu. Nechajte nám správu veľkosti, ktoré potrebujete . Pripravíme pre objednávku zodpovedajúcim spôsobom.

Štítky: uniqlo stavu objednávky, uniqlo bielizeň, blúzky, análny vibrátor strany, unikátny zvierat tetovanie, vibrátor bullet lr1, vibrátor žena gay, vibrátor vzrušenie, uniqlo ponožky dámske, vibrácie sex gule.

  • Vinyl Funkcia: nemôže pranie bielizne backface redukovať vrásky
  • Tiež môže byť pre: foto štúdio, fotografovanie,pozadia fotografie
  • Číslo Modelu: W1700
  • Pre: Všetko najlepšie k Narodeninám,svadbe,novorodenec,dieťa
  • Štýl: Deti
  • Názov Značky: FOTOKEEN
  • Druh: počítač tlačené
  • Package: Áno
  • Stype: bezšvové pozadie
  • Materiál: Vinyl/Polyester
  • Veľkosť: Môže sa prispôsobiť
  • Polyester Funkcia: umývateľný žehlenie bez záhybov ;farby živšie

Súvisiace produkty