Ne Golfs Lana Hojdačka Školenia Palice Pomoci Combo Nastaviť Silu, Flexibilitu Tempo Prípravy Swing Oprava Nástroj pre Beginers
Ne Golfs Lana Hojdačka Školenia Palice Pomoci Combo Nastaviť Silu, Flexibilitu Tempo Prípravy Swing Oprava Nástroj pre Beginers
Sku: g87257
(1 Recenzie)
Novinka

€46.02 €71.90

Popis:

Ne Golfs Lana Hojdačka Školenia Palice Pomoci Combo Nastaviť Silu, Flexibilitu Tempo Prípravy Swing Oprava Nástroj pre Beginers Popis:

Funkcie:

1. Najlepšie pre Začiatočníkov - Začiatočníci majú tendenciu robiť chyby v golfs polohou. Toto zariadenie je možné použiť pre školenia, kedykoľvek a kdekoľvek, či už v interiéri alebo exteriéri.

2. Swing Oprava Nástroj - Ak ste nie sú v správnej polohe, budete hit zľahka, ktoré je možné priamo a intuitívne cítil, ale samozrejme, nebude vážne ublížiť.

3. Budovanie Svalovej Pamäte - môžete robiť toto cvičenie kdekoľvek na Budovanie Svalovej Pamäte. Žiadne obmedzenia pre použitie scenár ako malý priestor.

4. Platia pre Začiatočníkov alebo Staré Stagers - Zvyšuje pružnosť a posilňuje vaše golfs svaly.Posilniť váš swing výkon pri zachovaní kontroly.

5. Pomoc pre Zahrievanie motora - Keď sa dostanete na golfs samozrejme,môže zohrievanie svojho tela až rýchlo. Zlepšiť rozsah pohybu, zatiaľ čo vyhýbanie sa zranenia.To je dôležité pre každý hráčov.

Upozornenie:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočné farby možno mierne líšiť od obrázka farby.

Balenie Obsahuje:

1 x Golf ohýbanie paží upozornenie

1 x Golf držanie tela corrector

1 x Golf školenia smart loptu

1 x Golf držanie tela oprava lano

Štítky: golf swing tréner, golf club, Golf, golf grip tréner, avarillas golf zarovnanie, golf swing tréner pomoci, loptu golf značku, clubwash golf club cleaner, impulz swing stick, uvedenie pomoc v oblasti odbornej prípravy.

  • Druh: Iné
  • Číslo Modelu: Súbor

Súvisiace produkty