Skladacia Multi Layer Sušenie Rack Rybárske siete s Zipsy Ryby na Vlasy Oka Zelenina, Ovocie, Bylinkové Visí Čisté Suché Klietky, Náčinie, Nástroj
Skladacia Multi Layer Sušenie Rack Rybárske siete s Zipsy Ryby na Vlasy Oka Zelenina, Ovocie, Bylinkové Visí Čisté Suché Klietky, Náčinie, Nástroj
Sku: g87277
(0 Recenzie)
Novinka

€9.76 €16.27

Popis:

Kategória: krížovej kosti rybárske siete, skladanie rybárske siete, námestie rybárske siete, sušenie rýb čistý, sušenie klietky

Farba: modrá

Materiál: Nylon

Štýl: priemer rámu 35*35*65/kríž rám 40*40*65

Hmotnosť: 550 g, 650g

Účel: sušenie rýb, zeleniny, atď.

Funkcie: Zabráňte hmyzu a letí z sania a hryzenie

Metóda balenia: plastové vrece

Veľkosť balenia: 40*40*8 cm

Zoznam:

1Pcs*rybárske siete

Dvojité zips dizajn, silný tesnenia, ryby a krevety nie sú jednoduché uniknúť! To tiež zabraňuje externé hmyz zo sania a hryzenie vaše ryby.

[S bielizne funkcia] Silné vetranie, môže byť priamo vystavené slnečnému žiareniu. Zabezpečiť dostatočné slnečné svetlo môže urobiť sušené ryby a zelenina.

Nylon materiál je pevný a trvanlivý, odolný voči ťahanie, a tvrdý. Ochrany životného prostredia, non-jedovatý, bez zápachu, nepremokavé a dlhú životnosť.

Existuje silné ochranné vrstvy na spodnej strane, a produktu, na ktorý má ochrannú vrstvu, ktorý môže účinne zabrániť lieta od sania, 360 plnú ochranu! Pevne stehy na okraji môže účinne posilniť krehké štruktúry okolo rybárske siete. Zabrániť ryby z úteku.

Pribrala pozinkovaný rám, robustné a odolné, anti-korózne po mori vodou, ako čerstvej vody a morskej vody sa používajú. Zároveň účinne zabraňuje silné ryby z zničiť štruktúru rybárskeho čisté. Rám je dobre podporovaný všetkých okolo. Posilniť pevnosť rybárske siete.

Balenie zoznam:

1Pcs * rybárske siete

Štítky: 40 oka, vlasy šalát, ryby čistý nylon, telescoping podberák, suché potraviny net, vlasy ryby, pozemok net, veľké teleskopická podberák, bylina pero, suché šalát.

  • Polohovateľného alebo Nie: No
  • Typ Produktu: Rybárske Siete
  • Zaťahovacie alebo Nie: Áno

Súvisiace produkty