Oxford handričkou 1Pcs Ochranné Terasové Stoličky Kryt Ťažké Vodotesný, Prachu, Daždi Kryt Pre Záhradné posedenie Príslušenstvo
Oxford handričkou 1Pcs Ochranné Terasové Stoličky Kryt Ťažké Vodotesný, Prachu, Daždi Kryt Pre Záhradné posedenie Príslušenstvo
Sku: g87287
(1 Recenzie)
Novinka

€5.37 €5.42

Popis:

Popis produktu

Stohovanie stoličky pokrytie, ktoré poskytujú úplnú ochranu pre váš nábytok z drsné prostredie. Vhodný pre väčšinu záhradné stoličky. Skladovanie viac stoličky vrstvením ich hore.

Odolný materiál: je vyrobený z nepremokavé polyesterové vlákno, strieborná tepelný ochranný náter vo vnútri krytu robí lepšie v anti-UV.

Vodeodolnosť: Nie je kliknite na tlačidlo zatvorte popruhy na stoličke kryt. Ktorý bol špeciálne navrhnutý tak, aby stoličky kryt zabezpečený na stoličke, tak, že stoličky, kryt nebude unesený vietor.

Ľahko sa čistí: stačí hadice dolu vodou a nechajte uschnúť na slnku.

Grand kompatibilita: 64*64*120 cm / 25.19*25.19*47.24 v. Vhodný pre väčšinu záhradné stoličky. Skladovanie viac stoličky vrstvením ich hore.

Udržať váš nábytok pripravený na použitie po celý rok ochranou z vtáčej vápna, sap a záhrada nečistoty. Chráni váš nábytok a vybavenie od slnka, vetra, dažďa a mrazu

Špecifikácie:

Materiál: Polyesterové vlákna

Veľkosť: 64*64*120 cm

Farba: Čierna vnútorné striebro

Funkcie:

aterproof odolný

ind odolný

ip odolný

V odolný

Upozornenie:

Prosím, skontrolujte si veľkosť vášho kresla pred nákupom

Package zahrnuté:

1 x Stohovanie stoličky kryt

TIPY:

D je skratka Denier, jednotka merania vlákien hrúbky. Väčšie číslo pred D, hrubšie vlákna. 420 D Oxford handričkou: textílie deformácii priadza je vyrobený z nylonu dutých vlákien, a niť útku je vyrobený z 160D nylon vzduchu-zmena priadze. 210D Oxford handričkou: Polyester FDY150D/36F sa používa na osnove a útku tkaniny. 420 D Oxford handričkou: To má výhody mäkké ruky pocit, silné rúško, román štýl, nepremokavé a ohňovzdorné výkon, atď. Tkanina je založené na výhody č vyblednutiu a bez deformácie. 210D Oxford handričkou: To má výhody ľahká textúra, mäkké ruky pocit, dobré vodotesné a požiarna odolnosť a dobrú životnosť.

Štítky: stolička hniezdo, japonský poschodí stoličky zaisu, n daždi kryt, záhradný nábytok vybavenie, stolička príslušenstvo zakázané, suv kabíny, thajsko tapety, alinea lehátko bar, ratanový set, sunproof.

  • Použitie: Iné
  • Názov Značky: faroot
  • Materiál: 100% Polyester
  • vzor: Obyčajný Farbená
  • Štýl: Pastoračné
  • Číslo Modelu: stolička zakryť

Súvisiace produkty